Çiftler İçin İdeal Yurtdışı Destinasyonları

Özellikle balayı çiftleri için gidilecek tatil rotası her daim küçük sorunlara neden olmuştur. Çok fazla görülesi yerlerin olması normal olarak akıllarda karışıklığa neden olduğu gibi çiftler arasında anlaşmazlığa da yol açmaktadır.

Çiftler İçin İdeal Yurtdışı Destinasyonları
27 Mayıs 2017 Cumartesi 12:00 tarihinde eklendi.

Özellikle balayı çiftleri için gidilecek tatil rotası her daim küçük sorunlara neden olmuştur. Çok fazla görülesi yerlerin olması normal olarak akıllarda karışıklığa neden olduğu gibi çiftler arasında anlaşmazlığa da yol açmaktadır. Ancak sizlere önereceğimiz Çiftler İçin En İdeal Yurtdışı Destinasyonları, iki tarafından beğenisini kazanacak güzelliğe sahiptir. Dolayısıyla aşağıda belirttiğimiz gezi noktalarını inceleyebilir, birlikte nerede tatilinizi geçirmeniz gerektiğine çok daha kolay karar verebilirsiniz.

 

Phuket Adası
 

Tayland Ülkesinin en büyük adası olan Phuket, özellikle Kamala Plajı ve Chalong Bay Yat Limanı ile birçok çifti cezp etmeye değer güzelliklere sahiptir. Büyülü manzaraları içeren ada balayı çiftleri için gerek doğası gerekse denizi ile en ideal noktalardan biridir. Bütün su sporlarına elverişli olan bölgeye vizesiz giriş mümkün olduğundan kolayca gidebilir, unutulmaz anlar biriktirerek evinize geri dönebilirsiniz. Sadece Phuket değil, Phi Phi Adaları, Krabi, Bangkok gibi Tayland’ın diğer destinasyonlarını da keşfetmek için tıklayabilirsiniz.

 

Bora Bora
 

Fransız Polinezyası’na bağlı bir ada olarak 230km’lik rüya gibi bir sahile sahiptir. Muhteşem bir doğa ile denize sahip olan Bora Bora’da lüks konaklama seçenekleri mevcuttur. Balayı çiftleri için hem sakin hem de eğlenebilecekleri bir nokta olmasından ötürü kesinlikle ilk tercihler arasına girmelidir. Bölgeye girmek için Fransız vizesi alınması gerektiği için vize sorunu olmayan kişiler için idealdir.
 

Venedik
 

Aşıklar kenti olarak da anılabilen Venedik, kesinlikle büyüleyici bir atmosfere sahiptir. Denizin üzerine kondurulmuş yapılar arasında sandalla, deniz taksisi gibi araçlarla gezmek, balayı çiftleri için son derece romantik bir gezi olacaktır. İtalyan vizesi ile giriş yapılan ülkeye fırsatı olan her çift kesinlikle gitmelidir. Büyük kanal etrafındaki tarihi yapıları yakından görmek de ilginç bir deneyim olabilir. Ayrıca Venedik gezmeye doyamayacağınız, zamanınızın yetmeyeceği doğal ve tarihi güzellikleri barındırmaktadır. Unutulmaz bir balayı için sizlere ilk tavsiyemiz olacaktır. Büyük İtalya turu yapmak isteyenler için ise Milano, Roma, Venedik gibi şehirleri de kapsayan bir rota oluşturulması mümkün. Daha önce İtalya’yı keşfedenlerden tavsiyeleri okumak için Yoldasın.com’u ziyaret edin.
 

İsviçre Alpleri
 

İlginç ve romantik bir balayı için farklı seçenekleri sizlere sunan İsviçre Alpleri, her bütçeye uygun konaklama seçenekleriyle ziyaretçilerine yardımcı olmaktadır. Gördüğünüzde nefesinizi kesecek güzelliğe sahip manzarası, dağı, taşı, yeşili ve karla kaplı Alpleriyle farklı bir balayı önerisi olabilmektedir. Ülkeye İsviçre vizesi alarak giriş yapabilirsiniz.
 

Floransa
 

Kültür sanat aktiviteleriyle beraber romantizmi de ayaklarınız seren şehir, İtalya’nın kuzeyinde yer alan Toscana bölgesinin başkentidir.  Çoğu kişi tarafından açık hava müzesi olarak adlandırılması sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerden kaynaklıdır. Bu nedenle başta İtalya olmak üzere Avrupa’nın da önemli bir kenti olarak aradığınız her şeyi bulabileceğiniz şehir, en doğru balayı veya tatil destinasyonlarından biridir.

 

Yukarıda belirttiğimiz gezi noktaları kişilerin tatillerinde görmek istediklerine bağlı seçeneklerden sadece birkaçını içermektedir. Bunlarla birlikte Santorini, Havana, Angkor Vat, Aruba, Barselona ve İspanya bölgeleri de yine çiftlere istediklerini sunabilecek noktalar arasında yer almaktadır. Her gezi noktası kendi içinde tarihi, doğa ve deniz turizmi açısından oldukça zengindir ve görülmeye değer yerlerdir. Dolayısıyla verdiğimiz tavsiyelerden hangisini tercih ederseniz edin fark etmeksizin mutlu şekilde geri döneceğiniz kesindir.