Cihan Kamer'den 'Kocaman' eleştiri

Fenerbahçe'de adı başkan adaylığı için geçen Cihan Kamer'den teknik direktör Aykut Kocaman'a eleştiri geldi.

Cihan Kamerden Kocaman eleştiri
20 Mart 2012 Salı 11:38 tarihinde eklendi, 2.575 kez okundu.

 

Kamer twitter hesabında taraftarlarla sohbet ederken şu mesajı yayınladı: "Kişisel olarak taraftarımızın iki yoğun eleştirisine de katılıyorum. Birincisi, oyuncu değişikliği tercihlerimiz doğru olmadı. Diğeri ise 17. dakikadan sonra Fenerbahçemize yakışır bir oyun sergilemedik. YAKIŞMADI, YAKIŞMADI, YAKIŞMADI"
 
KOCAMAN'I İLK ELEŞTİREN!
Aykut Kocaman'a eleştiri yapan ilk yönetici olan Cihan Kamer, deneyimli teknik adamın geçen haftaki imza töreninde yoktu. Aykut Kocaman'ın imza törenine Ankara'da özel işleri bulunduğu için katılamadığını belirten Kamer, Galatasaray derbisini de ise Protokol Tribünü yerine özel locadan izledi.
 
'KAMER' İDDİASI SONRASI İMZA!
Fenerbahçe Başkanlığı için gönüllü olan Cihan Kamer'in açıklamaları, Metris'te tutuklu olan Aziz Yıldırım'ı rahatsız etmişti. Yıldırım, Metris'te kendisini ziyaret eden Akşam Gazetesi Yazarı Alaattin Metin'e "Ben daha ölmedim" şeklinde açıklama yapmış, Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin üç yıl uzatılmasını istemiş ve harekete geçen Fenerbahçe yönetimi Kocaman için basın önünde imza töreni düzenlemişti. Ayrıca "Ali Yıldırım ile Aykut Kocaman takımı güçlendirme adına Mayıs'tan itibaren çalışmalara başlayacaktır" denilerek, Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olacağının sinyali verilmişti.
 
BAŞKANLIK İÇİN AÇIK KAPI
Cihan Kamer'le ilgili iddialar, Sabah Gazetesi'ndeki haberlerle gündem yaratmıştı. Kamer'in Mayıs'ta başkanlık için hazırlık yaptığı, Lippi ile Milano'da görüştüğü, Lass Diarra ve Hamit için de girişimde bulunacağı, Sabah Gazetesi'ndeki bir başka haberdi. Kamer, "Bu yüce mevki için adımın geçmesi her Fenerbahçeli gibi beni onurlandırmış olsa da, bu tür haberlerin camiamıza zarar vermesi beni aynı oranda üzmektedir" ifadesiyle başkanlık için açık kapı bırakmıştı

Sabah