Çılgın aşık askerle çatıştı !

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde aşık olduğu kızın evinin önünde dolaştığı için şikayet edilen belediye işçisi İbrahim Boz, olay yerine gelen jandarma ekiplerine ateş açıp bir askeri yaraladı. Jandarmanın karşı ateşi üzerine İbrahim Boz yaralı olarak ele

02 Eylül 2009 Çarşamba 17:46 tarihinde eklendi.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde aşık olduğu kızın evinin önünde dolaştığı için şikayet edilen belediye işçisi İbrahim Boz, olay yerine gelen jandarma ekiplerine ateş açıp bir askeri yaraladı. Jandarmanın karşı ateşi üzerine İbrahim Boz yaralı olarak ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti: Manavgat'ın Evrenseki Belediyesi'nde işçi olarak çalışan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen İbrahim Boz (29), Çolaklı Beldesi'nde aşık olduğu bir kızın evinin önünü son günlerde mesken tuttu. Son olarak dün gece evin önüne gelen ve genç kızın yakınları tarafından uzaklaştırılan Boz, bugün saat 15.00 sıralarında elinde av tüfeğiyle yine evin önüne geldi. Sabah hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundukları İbrahim Boz'un evlerinin önüne geldiği gören kızın yakınları jandarmayı aradı.

ASKERİ AYAĞINDAN YARALADI

Olay yerine gelen jandarma ekiplerini görünce boş tarlaya doğru gitmeye başlayan İbrahim Boz, tüm ikna çalışmalarına rağmen teslim olmadı. Peşinden giden askerlere öfkelenen İbrahim Boz, ateş ederek Jandarma Er Tekin Büyükburç'u bacağından yaraladı. Jandarmanın karşı ateşi üzerine İbrahim Boz kasığından yaralandı.

Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan her iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.