Cim Bom'a Cisse harekatı

Sarı-kırmızılı yönetimin, 29 yaşındaki dünyaca ünlü Fransız golcü için Yunan Panathinaikos'a 7 milyon euro teklif ettiği bildirildi

Cim Boma Cisse harekatı
19 Ocak 2011 Çarşamba 10:16 tarihinde eklendi, 1.051 kez okundu.

 

Transferde hareketli günler geçiren Cim-Bom, Djibril Cisse'nin peşine düştü. Kazım ve Culio'yu renklerine bağladıktan sonra forvet, ön libero ve kaleci transferi için çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılı yönetimin, Panathinaikos'da top koşturan Fransız yıldıza kanca attığı vurgulandı.
 
Milan Baros'un durumundaki belirsizlik yüzünden yönetimden ısrarla golcü isteyen Teknik Direktör Gheorghe Hagi'nin, Cisse'nin alınması için bastırdığı ifade edildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Panathinaikos'da eski günlerine geri dönen 29 yaşındaki Cisse için Yunan ekibine 7 milyon euro teklif ettiği kaydedildi.

Bonservis bedeli yaklaşık 10 milyon euro olan Fransız futbolcu için kulüpler arasındaki pazarlıkların sürdüğü vurgulandı.
 Galatasaray'ın, Panathinaikos'un indirime gitmesi halinde Cisse'yi resmen kadrosuna katacağı kaydedildi.
Bu arada Cim-Bom'un, Birmingham'da forma giyen ön libero Barry Ferguson ile de ilgilendiği bildirildi. Sarı-kırmızılıların, Lucas Biglia'nın Anderlecht'ten ayrılmak istememesi üzerine sürpriz şekilde rotayı İskoç Ferguson'a çevirdikleri kaydedildi. İngilizlerin popüler internet sitesi SkySports, Galatasaray'ın 32 yaşındaki Ferguson'un peşinde olduğunu ileri sürdü.
 
Ferguson'un, Tugay Kerimoğlu tarafından önerildiği vurgulandı. Kerimoğlu'nun, Glasgow Rangers ve Blackburn Rovers'da bir dönem birlikte forma giydiği İskoç oyuncu için olumlu referans verdiği kaydedildi.

Milliyet