Cim Bom'a Stancu için teklif

Transfer çalışmalarını sürdüren Orduspor'da Başkan Nedim Türkmen, ”Stancu’yu bonservisiyle birlikte satın almak için Galatasaray’a teklif yaptık” dedi.

Cim Boma Stancu için teklif
31 Mayıs 2012 Perşembe 12:14 tarihinde eklendi.

 

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, geçen sezon Orduspor’da kiralık olarak forma giyen Rumen futbolcu Bogdan Stancu’yu bonservisiyle birlikte satın almak için Galatasaray Kulübü’ne teklifte bulunduklarını bildirdi.
 
Türkmen, transfere ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında sona yaklaştıklarını söyledi.
 
Serbest kalmasını bekledikleri oyuncular olduğunu vurgulayan Türkmen, ”Bonservis pazarlığı yaptığımız futbolcular var. Transferde sona yaklaştık. İspanya’da top oynayan bir forvet oyuncunun bonservisiyle ilgili pazarlık yapıyoruz” dedi.
 
Sezona tam kadro başlamak istediklerini anlatan Türkmen, ”3 Temmuz’da Ordu’da buluştuğumuzda herkes tam kadro olacak. Daha sonrasında da transfer yapmak istemiyoruz” diye konuştu.
 
”Stancu ile anlaştık, Galatasaray’dan cevap bekliyoruz”-
 
Türkmen, Rumen futbolcu Stancu’nun Orduspor’da kalmasını isteklerini kaydederek, ”Stancu’yu bonservisiyle birlikte satın almak için Galatasaray’a teklif yaptık. Oyuncuyla anlaştık, Galatasaray’dan cevap bekliyoruz” ifadelerini kullandı.