Cimbom Fabiano'yu ikna edemedi

Brezilya’da bulunun sarı-kırmızılılar, Sao Paulo Kulübü’yle 8.5 milyon euro karşılığında el sıkıştı ancak golcüyü şimdilik ikna etmeyi başaramadı.

Cimbom Fabianoyu ikna edemedi
05 Temmuz 2011 Salı 12:59 tarihinde eklendi, 1.108 kez okundu.

 

Galatasaray’da Luis Fabiano transferi arapsaçına döndü. 1 numara sorununu Uruguay Milli Takımı’nın kalecisi Fernando Muslera ile çözerek rahatlayan Cim-Bom, Fabiano için düzenlediği Brezilya çıkarmasından ise henüz istenilen sonucu alamadı.
 
Yaklaşık 1 haftadır Brezilya’da bulunan Tugay Kerimoğlu, Bülent Tulun ve Sedat Doğan, Fabiano ile yapılan uzun pazarlıkların ardından dün kulübü Sao Paulo ile masaya oturdular. 8 saat süren ilk toplantıda, taraflar belli bir noktaya geldiler. 31 yaşındaki futbolcuyu 7.6 milyon euro vererek alan Sao Paulo’nun, sakatlığından dolayı henüz formasını giyemeyen tecrübeli golcüyü elden çıkarmak için 8.5 milyon euro talep ettiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı transfer komitesi istenen rakamı ödemeye razı olurken, Sao Paulo taraftarının bu gelişmeye büyük tepki gösterdiği ve bu yüzden Fabiano’nun sorun çıkardığı belirtildi.
 
İki kulüp temsilcileri arasında toplantı devam ederken kendisine ait Luis_Fabuloso adlı twitter hesabından transfer gelişmeleri hakkında bilgi veren Fabiano’nun “Sao Paulo’ya para için gelmedim, para için gitmem” demesi kafaları karıştırdı. Ancak, Brezilyalı yıldızın taraftar tepkisinden çekindiği için böyle bir çıkışta bulunduğu iddia edildi.
 
Dünya çapında bir golcü için Drogba ve Forlan gibi isimlerle ilgilenen ancak başarılı olmayan sarı-kırmızılılar, Fabiano’nun ikna olması için her yolu denerken, 3 yıllığına 10 milyon euroluk bir teklif hazırladılar. Bu arada Taffarel’in de Fabiano’nun ikna olması için ülkesiyle telefon trafiği içinde olduğu öğrenildi.
 
Kahkaha patladı
Fatih Terim, antrenman sonrasında yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ile beraber özel araçla tesislerden ayrılırken, kendisini adım, adım izleyen foto muhabirlerine takıldı. Terim, yakın plan fotoğraf çeken foto muhabirlerine gülerek, "İyi tamam çekin ama ne anlamı var" diye sordu. Bir gazeteci de buna karşılık, "Hocam biz de gaza geldik" deyince kahkaha koptu.

Milliyet