Cimbom'a kaleci müjdesi!

Galatasaray başkanı Ünal Aysal'dan kaleci müjdesi geldi!

Cimboma kaleci müjdesi!
26 Mayıs 2011 Perşembe 18:41 tarihinde eklendi, 1.084 kez okundu.

 

Galatasaray yönetim kurulunun toplantısının ardındarn konuşan Başkan Ünal Aysal gündemle ilgili müjdeli haberler verdi. 
 
Toplantıda yeni yönetimin, yönetim tarzı, ana prensipler ve kendi aralarındaki işbirliğini tartıştıklarını söyleyen Aysal, "Bundan sonra da bunun detaylarını görüşeceğiz. Kurumsal yapımızın gözden geçirilmesi  ve yapılması için kararlar alacağız" dedi.  
 
Transfer konusunda Selçuk'u değerlendiren ve müjdeli haberler veren Ünal Aysal, "Program dahilinde bunlar oluyor. Önümüzdeki günlerde diğer transfer haberleride olacak. Camiamıza bazı sözler verdik. Sözlerimizi tutmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız rahat olsun. Onları mutlu etmek için geceli gündüzlü çalışacağız" şeklinde konuştu. 
 
Drogbayla ilgili alınmış hiç bir kararları olmadığını dile getiren Aysal, "Bir kulübe bağlı oyuncu ve kulübüyle anlaşmadan böyle bir transfere girişmek doğru olmaz" dedi. 
 
Dünyaca ünlü bir kalece gelecek ifadelerine de açıklık getiren Aysal, "KAleci gelecek. Önümüzdeki günlerde kaleci konusu önemli haberlerimizden biri olacak. Sinan Bolat gündemimizde ama önceliğimiz o değil" ifadelerini kullandı.  
 
Fatih Terim'in yardımcıları ve çalışmalarına da açıklık getiren Aysal, "Fatih Hoca'nın kendi teşkilatıyla ilgili düşüncelerini kendisi açıklar" dedi.