Cimbom'a Madonna piyangosu

Türk Telekom Arena yaz döneminde de para basmaya devam edecek. Galatasaray Kulübü, 19 yıl sonra Türkiye’ye gelecek olan dünyaca ünlü popçunun 7 Haziran’da vereceği, bütün biletleri satılan konserden tam 350 bin dolar kazanacak

Cimboma Madonna piyangosu
05 Haziran 2012 Salı 08:25 tarihinde eklendi, 1.166 kez okundu.

 

Galatasaray’ın yeni mabedi olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena para pasmaya devam ediyor.
 
Geride kalan normal sezonda ortalama 35 bin taraftara ev sahipliği yapan dev stat, yaz döneminde de boş durmuyor, gelir getiriyor. Tüm zamanların en çok beğenilen şarkıcıları arasında yer alan süper star Madonna’nın 7 Haziran’da Galatasaray’ın stadı Türk Telekom Arena’da vereceği konser, sarı-kırmızılılara da önemli bir para kazandıracak.
 
19 yıl aradan sonra Türkiye’ye gelecek olan dünyaca ünlü sanatçının konserinden Galatasaray’ın kasasına tam 350 bin dolar (yaklaşık 650 bin lira) gireceği belirlendi. Tüm biletlerin günler öncesinden tükendiği muhteşem konser öncesinde Madonna’ya, Galatasaray forması giydirmek için organizasyon şirketi ile temas kuran sarı-kırmızılılar olumsuz yanıt aldılar ancak yine de ünlü sanatçının Galatasaray temalı bir ürün ile poz vermesi için girişimlerin sürdüğü bildirildi.
 
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena geçen yaz da ünlü rockçı Bon Jovi’nin konserine ev sahipliği yapmıştı.
 
Sırada olimpiyat var!
TT Arena’daki etkinlikler bununla da sınırlı kalmayacak. Ak Parti kongresinin de yapıldığı statta önümüzdeki günlerde Türkçe olimpiyatları düzenlenecek. İstanbul’daki etkinliğin 1 hafta sürmesinin planlandığı belirtildi.

Milliyet