Cimbom'da son plan

Sarı-kırmızılılarda, Teknik Direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda çalışmalar tüm hızla sürerken, forvet ve 10 numara bölgelerine kesinlikle takviye yapılacağı belirlendi.

Cimbomda son plan
25 Temmuz 2011 Pazartesi 08:46 tarihinde eklendi, 1.040 kez okundu.

 

Galatasaray’ın transferde son planı belli oldu. Sarı-kırmızılılarda, Teknik Direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda çalışmalar tüm hızla sürerken, forvet ve 10 numara bölgelerine kesinlikle takviye yapılacağı belirlendi.
 
Yurt dışında bulunan ve dün akşam saatlerinde İstanbul’a dönen Başkan Ünal Aysal, bugün 2. Başkan Ali Dürüst’le kritik bir zirve gerçekleştirecek. Aysal’ın, forvet mevkisi için önceliğinin Atletico Madrid’te oynayan Diego Forlan olduğu ve bugünden itibaren Uruguaylı yıldızla ilgili net adımlar atılacağı belirtildi.
 
Forlan için gözünü karartan Aysal’ın mali yönden bütün imkanları seferber ettiği de bildirildi. Copa America’da başarılı bir performans ortaya koyan ve sarı-kırmızılılara menajeri aracılığıyla gelebileceği mesajını ileten Forlan’da yeni bir pürüz çıkması durumunda ise Fluminense’de oynayan Brezilyalı Fred için girişim başlayacak. Ayrıca menajerlerin önerdiği Manchester City’li Adebayor da alternatifler arasında. Ancak 27 yaşındaki Togulu’nun listenin son sırasında olduğu bildirildi. Sarı-kırmızılıların ayrıca etkili bir oyun kurucu için de çalışma yaptıkları öğrenildi.