Cimbom'dan Nuri bombası

Melo’dan bir türlü sonuç alamayan G.Saray, rotayı Nuri Şahin’e çevirdi.

Cimbomdan Nuri bombası
17 Haziran 2013 Pazartesi 11:04 tarihinde eklendi.
Fatih Terim’in de çok istediği yıldız için temaslar başladı. Amaç, yerli kalitesini artırmak ve yabancı kısıtlamasına karşı önlem almak.
 
G.Saray, bir yandan Felipe Melo’yu kadroda tutmaya çalışırken, diğer yandan da transferi ‘yılan hikayesi’ne dönen Sambacı’ya alternatif arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçen sezon çeyrek final oynadığı Şampiyonlar Ligi’nde çıtayı yükselten ve bu doğrultuda belli bir kalitenin üzerinde isimlere yönelen Sarı-Kırmızılı ekip, gündemine son olarak Nuri Şahin’i aldı. 
 
Teknik direktör Fatih Terim’in de Milli Takım’dan eski öğrencisine sıcak baktığı öğrenildi. Bu transfer ile idari koordinatör Şükrü Hanedar’ın ilgilendiği ve 25 yaşındaki milli futbolcunun menajeriyle temaslara başladığı ifade edildi. Her fırsatta Dortmund’da mutlu olduğunu söyleyen Nuri de, Terim ile görüşüp Cimbom’un teklifine olumlu bakmaya başladı.
 
YABANCI KRİZİNE ÇÖZÜM
 
Büyük umutlarla gittiği Real Madrid’de sakatlığın da etkisiyle fazla forma şansı bulamayan Nuri Şahin, geçen yıl ilk yarıda kiralık olarak Liverpool’da görev yapmıştı. İkinci yarıda ise yıldızının parladığı kulüp olan Dortmund formasıyla Şampiyonlar Lİgi’nde final oynamıştı. Öte yandan Nuri Şahin transferi gerçekleşirse; G.Saray önemli bır sıkıntısını da hafifletecek. Federasyonun, 6 yabancının oynamasına izin verdiği kuralda geri adımatmaması yüzünden transfer politikasını değiştiren Aslan, Nuri’yi kadrosuna katarak yerli kalitesini artırmayı da amaçlıyor.

Habertürk