Cimbomlular çok kızacak!

Galatasaray ile Chelsea arasında oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması İspanyol medyası tarafından yakından takip edildi.

Cimbomlular çok kızacak!
27 Şubat 2014 Perşembe 12:52 tarihinde eklendi.
Maç için yapılan yorumlar Galatasaray'ı kızdıracak cinstendi. Türk Telekom Arena Stadı'nda alınan 1-1'lik beraberliğin Chelsea'ye yeteceğine inanan gazeteler İngiliz Kulübü'nün kendisini fazla sıkmadan işi bitirdiğini savundular.

Gazeteler başlıklarında Fernando Torres'e yer verilerek İspanyol milli futbolcunun tek başına Galatasara'ya yettiğini idda ettiler. Karşılaşmayı yöneten İspanyol orta hakem Velasco Carballo içinde görüş belirten gazeteler hakemin iptal ettiği golün doğru bir karar olduğunu özellikle Melo'nun yaptığı sert girişlere kart göstermemekle tek hatayı yaptığını belirttiler.
 
Marca gazetesi, "Fernando Torres'in golü altın değerinde" başlığını atarak Chelsea'nin golden sonra savunmaya yatarak en büyük hatayı yaptığını kaydetti. Gazete, Galatasaray'ı da eleştirerek Türk takımının İngiliz savunmasını geçecek yeteri derecede yaratıcı futbolcusu olmadığını ileri sürdü. As gazetesi ise, Torres'in erken gelen golünden sonra Galatasaray'ın gardının düştüğünü başlığına taşıyarak ikinci yarı sarı-kırmızılı takımın iyi oynamasına rağmen Chelsea defansına çarptığını ifade etti. Sport Gazetesi de "Bu iş Stamford Bridge stadında biter" başlığını kullandı. Gazete, Torres mi Drogba mı karşılaştırması da yaparak Fernando Torres'in Drogba'dan çok daha aktif bir oyun sergilediğine dikkat çekti. İspanyolların bir diğer önemli gazetesi El Mundo Deportivo'da "Dostlar arasındaki beraberlik Mou'ya yaradı" başlığını attı. Gazete, Chelsea'nin Galatasaray'ı bu kupa dışına itmesi için sadece 9 dakika yettiğine işaret ederek Torres'in tek golünün İngilizler için rövanşta yeterli olacağını savundu.
 
Mehmet ÇİFTÇİ, MADRİD - DHA