Cimbom'un Suarez aşkı!

G.Saray, Devler Ligi’ni düşünerek, yeni sezonda forvetini güçlendirmek için çalışıyor. Cimbom, Arjantinli futbolcular Matias Suarez ve Diego Milito’nun transferi adına yoğun çaba harcıyor

Cimbomun Suarez aşkı!
29 Mayıs 2012 Salı 12:27 tarihinde eklendi, 1.199 kez okundu.

 

Sarı-Kırmızılı yönetimve teknik direktör Fatih Terim, yeni sezon transferleri için listenin başına Arjantinli oyuncuları yazdı. G.Saray’ın listesinde yer alan isimlerden biri olan Anderlecht’in Arjantinli forveti Matias Suarez için Terim yönetime rapor verdi. Ancak 24 yaşındaki oyuncunun talibi bir hayli fazla. 
 
Aslan’ın yanı sıra Arsenal, Liverpool, Bayern Münih ve Marsilya, İspanyol ve Rus ekipleri de oyuncuyu renklerine katabilmek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Cimbom ise elini çabuk tutarak, Suarez’in transferini bitirerek forvetteki sıkıntısını bitirmek istiyor. Suarez için Alman devi Bayern Münih’in ise menajerleri kanalıyla oyuncuya teklifini götürdüğü öğrenildi. Cimbom da, Anderlecht ile Suarez’in içinmasaya oturup fiyat indirimi isteyecek.
 
Suarez’in bonservis bedelinin 15 milyon Euro civarında olduğu, oyuncuyla yapılacak anlaşmayla da toplam maliyetinin yaklaşık 30milyon Euro’yu bulması, yönetimi tedirgin ediyor.
 
FATİH TERİM MİLİTO’DA ISRARCI
G.Saray’ın, forvet adaylarından bir diğeri ise Diego Milito. 33’lük Arjantinli için Fatih Terim’in yönetime, alınması yönünde bastırdığı ifade edildi.
 
İnter yeni sezon için Milito’yu düşünmezken Aslan’ın, tecrübeli golcüye menajerleri aracılığıyla mesaj yolladığı ve yıldızın da Devler Ligi’ne gidecek olması nedeniyle G.Saray’a sıcak baktığı vurgulandı. Diego Milito için hafta içinde kulübüne resmi teklif yapılması bekleniyor.

Habertürk