Cinayet anı kamerada

Bahçelievler’de ablalarını terk eden enişteleri Alaattin Öztaş’ı sokak ortasında bıçaklayarak öldüren 3 kişi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi

Cinayet anı kamerada
20 Mayıs 2013 Pazartesi 15:27 tarihinde eklendi.

Bahçelievler’de ablalarını terk eden enişteleri Alaattin Öztaş’ı sokak ortasında bıçaklayarak öldüren 3 kişi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kıbrıs Caddesi üzerinde iki hafta önce yaşanan olayda, iddiaya göre evlendikten üç ay sonra eşi Asuman T.’yi terk eden Alaattin Öztaş, eski sevgilisi ile yaşamaya başladı. Eniştelerinin ihanetini öğrenen kayın biraderleri, Öztaş’ı Kıbrıs Caddesi üzerinde dolaşırken gördü. Ayhan T. (40), Murat T. (38) ve akrabaları Okan K. (19) ile Öztaş arasında cadde üzerinde kovalamaca başladı. Öztaş’ı yakalayan Ayhan T. elindeki bıçağı sapladı. Diğer kardeşler ise sopalarla vurarak Öztaş’ı linç etti. Korkunç olayda Öztaş, cadde ortasında hayatını kaybetti.

Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde ise bıçaklanan Öztaş, kaçmaya çalışırken yere yığılıyor. Zanlılar Öztaş’a sopalarla vurmaya devam ediyor. Zanlılar daha sonra hızla olay yerinden kaçıyor. Bu arada, zanlılar ile birlikte olduğu görülen bir kadın da yerdeki suç aletlerini alıyor. Görüntülerden zanlıların kimliklerini tespit eden Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmada cinayeti işleyen Ayhan T. (40), Murat T. (38) ve Okan K.'yi (19) gözaltına aldı. Savcılığa sevk edilen 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.


CİHAN