Cinayet sanığının ağabeyi öldürüldü

Adana'da 1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaraladığı iddiasıyla tutuklanan 43 yaşındaki Kasım Çağıltı'nın ağabeyi 50 yaşındaki Mahmut Çağıltı, işyerinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Cinayet sanığının ağabeyi öldürüldü
21 Aralık 2014 Pazar 13:46 tarihinde eklendi.
Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'nin Hürriyet Mahallesi Manisalı Alibey Caddesi'ndeki Çağıltı Oto Yıkama önünde meydana geldi. İddiaya göre Mahmut Çağıltı, işyerinin önündeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Çağıltı, götürüldüğü özel hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
KARDEŞİ CEZAEVİNDE
 
Olayı gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlatan polis, ölen Mahmut Çağıltı'nın, cinayet ve adam yaralama suçundan cezaevinde tutuklu bulunan Kasım Çağıltı'nın ağabeyi olduğunu belirledi. Bunun üzerine polis, cinayetin intikam amaçlı işlenmiş olabileceğini de düşünerek çalışmalarını bu yönde derinleştirdi.
 
Kasım Çağıltı, merkez Seyhan İlçesi'nin Barbaros Mahallesi'nde geçen 12 Kasım'da meydana gelen olayda, eşi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği 49 yaşındaki Mehmet Oğuz ile 45 yaşındaki Murat K.'yı sohbet etmek için evine çağırmış, arkadaşlarına eşi ile ilişkilerinin olup olmadığını sorduktan sonra ruhsatsız tabancasıyla ateş etmişti. Olayda Oğuz başına isabet eden kurşunla olay yerinde ölürken Murat K. kalçasından yaralanmıştı. Olaydan sonra bir akrabasının evinde yakalanıp tutuklanan Kasım Çağıltı, suçsuz olduğunu öne sürmüştü.