Cinayet zanlıları 7 ay sonra yakalandı

Mersin'de 7 ay önce evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden bar işletmecisi Kemal Çiçek'in katil zanlıları yakalandı.

Cinayet zanlıları 7 ay sonra yakalandı
19 Eylül 2014 Cuma 16:13 tarihinde eklendi.
Olay, 7 Şubat'ta merkez Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi Emek Sitesi önünde meydana geldi. Bir çocuk babası Kemal Çiçek, sabaha karşı evine döndüğü sırada kimliği belirsiz kişilerin pompalı tüfekle saldırısına uğradı. Çiçek, götürüldüğü Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 5 gün sonra yaşamını yitirdi.
 
Olayın ardından cinayet zanlılarını yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, Çiçek'in akrabaları tarafından öldürüldüğünü belirledi. Polis, Kemal Çiçek'in yeğeni 16 yaşındaki M.U., 33 yaşındaki U.A., babası 56 yaşındaki M.A. ve M.U.'nun başka bir suçtan cezaevinde bulunan amcası 56 yaşındaki F.U.'yu gözaltına aldı.
 
Sorgularına suçlamaları kabul etmeyen zanlılar adliyeye sevk edilirken, gazetecilerin sorusu üzerine 'Biz vurmadık" dedi.
 
Zanlılardan M.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılarken, Kemal Çiçek'in yeğeni M.U. ile amcası F.U. ve U.A. tutuklandı.