Cinayet zanlısı iş arkadaşı çıktı

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Yeniçiftlik Beldesi'ndeki bir sitenin barında çalışan 50 yaşındaki Murat Ünsal'ı iş yerinde 37 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla 25 yaşındaki iş arkadaşı Metin G., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Cinayet zanlısı iş arkadaşı çıktı
30 Ağustos 2013 Cuma 18:24 tarihinde eklendi.
Cinayet zanlısı Metin G., iş arkadaşını öldürdükten sonra duş alıp kaçtığını söyledi.
 
Yeniçiftlik Beldesi'ndeki Doğanay Sitesi'nin barında dün güvenlik görevlisi tarafından ölü bulunan Murat Ünsal'ın cinayet zanlısının 20 gün işe alınan 25 yaşındaki Metin G. olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından cinayet zanlısı olarak aranan Metin G.'nin İstanbul'da olduğunu belirledi. Bu sabah kaldığı eve operasyon düzenleyen jandarma ekiplerinin gözaltına aldığı Metin G., cinayeti itiraf etti.
 
ÖLDÜRDÜM, DUŞ ALDIM KAÇTIM
 
Yakalanarak Tekirdağ'a getirilen Metin G.'nin Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinde Murat Ünsal'ı kendisine küfür ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Cinayetin ardından duş alıp kaçtığını anlatan zanlı, "İşe girdiğimden bu yana kavga ediyorduk.

Olay günü yine aramızda tartışma çıktı. Bana küfür etmeye başlayınca ben de kendimi tutamadım ve ekmek bıçağını alarak bıçaklamaya başladım. Kendimden geçmiştim. Sürekli neresine gelirse bıçaklamaya devam ettim. Kendime geldiğimde ise hemen duş kabinlerinin oraya giderek duş aldım ve daha sonrada kaçtım. Pişmanım böyle olmasını istemezdim" ifadelerini kullandı.
 
TUTUKLANDI
 
Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Metin G., gazetecilerin kendisini görüntülememesi için yüzünü kapattı. Savcılık sorgusunun ardından mahkemece tutuklanan Metin G., Silivri Cezaevine konuldu.
 
37 BIÇAK DARBESİ TESPİT EDİLDİ
 
Öldürülen Murat Ünsal'ın yapılan ön otopsisinde ilk öldürücü darbeyi kalbinin altına aldığı ve 37 bıçak kez bıçaklandığı tespit edildi. Soruşturma sürüyor.

DHA