Cinnet geçiren baba 2 çocuğunu öldürdü

Çanakkale'de cinnet getiren bir öğretmen, iki çocuğunu ormanda başını taşla ezerek öldürdükten sonra intihar etmek istedi.

Cinnet geçiren baba 2 çocuğunu öldürdü
27 Ağustos 2013 Salı 23:01 tarihinde eklendi, 1.886 kez okundu.


Olay, Ayvacık İlçesi Çamlık Mevkii'nde meydana geldi. Ezine Anadolu Lisesi edebiyat öğretmeni olan Kayim Özler (34), Kübra (4) ve Kenan (7) isimli çocuklarını alarak Ayvacık İlçesi'ndeki ormanlık alana piknik yapmaya geldi. Burada cinnet getiren baba Özler, iki çocuğunun başını taşla ezerek öldürdü. Ardından da yola çıkarak araçların önüne atlayarak intihar etmeye kalkıştı.

Yaralı olarak Ezine Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özler'in kendine gelmesinin ardından durumu jandarma ekiplerine anlatması üzerine olay fark edildi. Babanın belirttiği yere gelen jandarma ekipleri acı gerçekle karşılaştı. Burada yapılan incelemenin ardından çocukların cesetleri Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin arından cesetler, Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayı duyan eşi Sevilay Özler ve yakınları hastaneye akın etti. Çocuklarının annesinin üzgün olduğu görülürken, baba Özler'in bir süre önce dubleks evlediği, internet kafe açarak işlettiği için girdiği borç yüzünden bunalıma girdiği öğrenildi.


CİHAN