Cinsel saldırıdan tutuklandılar

Antalya'da para karşılığı fuhuş yapan kadına silah tehditiyle tecavüz ettikleri gerekçesiyle 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinsel saldırıdan tutuklandılar
22 Ağustos 2013 Perşembe 18:38 tarihinde eklendi.
 
Olay geçen ay merkez Kepez İlçesi'nin Göksu Mahallesi'nde meydana geldi. 33 yaşındaki Necati Ç. ve 39 yaşındaki Kenan A. gece otomobille dolaşırken Kızılırmak Caddesi'nde otostop yapan S.A. ile birlikte olmak için 40'ar lira karşılığında anlaştı. Şüpheliler S.A.'yı Kenan A.'nın Göksu Mahallesi'ndeki evine getirdi.
 
Evde parayı almadan Kenan A. ve Necati Ç. ile birlikte olmak istemeyen S.A., Kenan A.'nın başına doğrulttuğu tabancayla şüphelilerin birlikte olma teklifini kabul etti. Gece boyunca şüphelilerle defalarca zorla ilişkiye girdiğini söyleyen S.A. şikayet dilekçesinde her iki şüphelinin de ters ilişki de dahil olmak üzere cinsel saldırısına maruz kaldığını ileri sürdü.
 
Geçen hafta Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerinin gözaltına aldığı Kenan A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaydan sonra izini kaybettiren Necati Ç. ise dün gözaltına alındı. S.A.'ya 'cinsel saldırıda bulunmak' iddiasıyla ifadesi alınan ve daha sonra adliyeye sevk edilen Necati Ç. de tutuklandı.

DHA