Çıplak modele tecavüz girişimi

İstanbul'da 35 yaşındaki kadın, '10 bin TL'ye model aranıyor' ilanını görünce görüşmeye gitti ve...

Çıplak modele tecavüz girişimi
10 Ağustos 2011 Çarşamba 10:13 tarihinde eklendi, 4.658 kez okundu.

 

İstanbul Beykoz’da, kocasından boşandıktan sonra çocuklarına bakabilmek için hayat mücadelesi veren 35 yaşındaki N.B., bir internet sitesinde ‘10 bin TL’ye model aranıyor’ ilanını gördü.
 
E-POSTA YOLUYLA ULAŞTI 
 
Özel İlanı veren Ahmet adlı kişiye e-mail yoluyla ulaşan genç kadın, modellik yapmayı kabul ettiğini belirtti. İkili geçtiğimiz yıl 13 Aralık günü Beykoz Kavacık’ta buluştu.
Soyadı belirlenemeyen Ahmet adlı şüpheli, genç kadını Rüzgarlıbahçe’deki işyerine götürdü. Burada da bir kişiyle telefonla görüşerek, istedikleri modeli bulduğunu söyledi. 
 
VÜCUDUNA DOKUNMAYA BAŞLADI
 
N.B. yüzü görülmeyecek şekilde 20 adet çıplak fotoğrafının çekilmesi için 10 bin TL’ye anlaştı. Çırılçıplak soyunan genç kadının fotoğraflarını çeken şüpheli, ardından ise N.B.’nin vücuduna dokunmaya başladı. 
 
'BEN SENİN GİBİ KAÇ TANESİNİ KANDIRDIM'
 
 
Genç kadın karşı koyarak çığlık attı. Ardından da hızla elbiselerini giyip kaçtı. İddiaya göre bu sırada Ahmet adlı kişi, “Ben senin gibi kaç tanesini kandırdım. Benimle birlikte olmazsan fotoğraflarını internette yayınlarım” tehdidi savurdu.
 
Genç kadın soluğu polis karakolunda aldı. Kendisine şantaj yaparak, cinsel ilişkiye girmeye çalışan Ahmet adlı kişinin telefon numarası ve otomobilinin plakasını veren N.B. şikâyetçi oldu. Beykoz Cumhuriyet Savcılığı, zanlının yakalanması için polise talimat verdi.

Habertürk