Çıplak öğretmenlerle online İngilizce dersi

Haberleri ya da hava durumunu çıplak sunan spiker haberlerine aşina olsak da çıplak ders anlatan öğretmen vakasıyla hiç karşılaşmamıştık...

Çıplak öğretmenlerle online İngilizce dersi
05 Şubat 2016 Cuma 11:31 tarihinde eklendi, 2.331 kez okundu.
Geleneksel eğitim-öğretim teknikleriyle arasında bir hayli mesafe bulunan bu sistem, daha önce haberleri çıplak sunma fikrini hayata geçiren Venezuela merkezli bir site tarafından ortaya atıldı. Amaç ise uzun ve zorlu bir yol olan dil öğrenme sürecini kolaylaştırmak!
 
İngiliz The Sun'ın haberine göre; 'Çıplak Dil' olarak anılan online videolarda, tamamıyla çıplak olan öğretmenler sınıfta ders anlatıyor. 
 
Peru merkezli haber sitesi Trome'ye göre; çıplak dersler, öğrencilere geleneksel İngilizce öğrenme metotlarından uzaklaşmayı vaat ediyor ve çıplaklığın öğrencilerin öğrenme motivasyonunu artıracağını öne sürüyor.
 
KUKLALAR DA KULLANILIYOR
 
Akılalmaz dersler için hazırlanan bir tanıtım videosunda ise "Öğretmenleriniz kıyafetlerini çıkarırken, İngilizce öğrenebilirsiniz, kelime ve dilbilgisi öğrenebilirsiniz" diyor.
 
Tanıtım videosunda çıplak bir kadın öğretmen elinde cetvelle sınıfın önünde dururken, sıralarda yetişkin öğrencilerin oturduğu görülüyor. Diğer öğretmenler ise ellerinde ‘öğretici’ dövizler tutarken, kuklalar da bu süreçte devreye sokuluyor.

 
Söz konusu klipten derslerin gerçek olup olmadığı anlaşılmazken, sonunda da öğrencilerin uluslararası geçerliliği bulunan bir sertifika sahibi olacağı öne sürülüyor.