CIVIL CIVIL TESETTÜR ELBİSELER ŞİMDİ ABACI’DA

Harika devam eden bu yaz sezonuna elbiselerde en yakışır renkler tabi ki güneşin parlaklığından ilham alınarak bu canlılığı yitirmemek adına parlak renklerdir.

CIVIL CIVIL TESETTÜR ELBİSELER ŞİMDİ ABACIDA
05 Ekim 2015 Pazartesi 17:40 tarihinde eklendi, 1.255 kez okundu.

Harika devam eden bu yaz sezonuna elbiselerde en yakışır renkler tabi ki güneşin parlaklığından ilham alınarak bu canlılığı yitirmemek adına parlak renklerdir. Elbiselerde de bu canlı ve parlak renkleri kullanırsak bu yaz sezonu içimizde hep kalmaya devam edecektir.
 

Abacı her sezon 2015 modasını takip ederek sizler için en uygun tesettür elbise modellerini mağazalarına getirmeye devam ediyor.
 

Klasik severler için düz tesettür elbise modellerini en iyi kaliteyle ayağınıza getiriyoruz. Düz elbise modellerinde el omuz etek kısmı gibi bölümlerde farklı biçimde kesimler uygulanarak istediğiniz tarzı bulmanıza yardımcı oluyoruz.

Minimal tarzdan eğer biraz daha uzaksanız sizlere çizgili desenli elbise modellerini önerebiliriz. Zarif renklerin ortak birleşimiyle ortaya inanılmaz bir tesettür elbise modeli çıkıyor. Uzun kollu elbise modellerimiz tesettürde en sık tercih edilenler arasına girmektedir. Bel hizasındaki kemeri ile klasik tarzın hafif çizgilerini öne çıkarmış bulunmaktadır. Farklı renkleri ortaya ilginç yorumlar katarak genç yaş grubunun dikkatini çekmeyi başardı.
 

Gençlerin son zamanlarda desenli elbise modellerine olan ayrı ilgisi geometrik desenli elbiselerimize vermemiz gereken önemi hatırlattı. Geometrik desenli elbiselerimiz farklı renklerini kullanarak diğer çeşitlerimizin önüne geçmiş gibi duruyor. Yeşilimsi sarı renginin trend olduğu bu dönemde uzun elbiselere de bunu aktararak kullanmak istedik. Tesettür elbise modellerinde mürdüm, saks mavisi, su yeşili gibi pastel renkler şık tasarımlar üzerinde kusursuz yakışacaktır.
 

Kumaş kemerli elbise modelleri parlak renkleri ile www.abacionline.com adresimizde göz kamaştırıyor. Kumaş kemeri aksesuar olarak değerlendirerek en yeni şık tasarımlar arasında yerini alıyor.
 

2015’in monokrom akımını elbiselere ekleyerek zikzak desenli modeller size farklı bir zariflik havası katacaktır. Stil sahibi bayanlar bu akımdan yararlanarak harika kombinler yaparak şıklığı yakalayacaktır.
 

Karışık deseni günlük hayatında benimsemek isteyen bayanlar için harika elbise modelleri Abacı mağazalarında sahiplerini beklemekte. Hem genç bayanlarımızın hem de orta yaşlılarımızın giyebileceği bu şık tasarım sizleri oldukça memnun edecek.
 

Kendi vücut tipinize göre uygun elbise modelini seçip hem İslami hassasiyetinizi korumuş hem de tesettür modasından uzaklaşmamış olacaksınız.  Bu amacınızı önemseyerek sizler için özel olarak tasarlayan Abacı sizin için en önemli marka olmayı hak etmektedir.