Cizre Belediyesi Zafer Bayramı kutlamalarına katılmadı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92'inci yıldönümü nedeniyle Şırnak’ın Cizre ilçesinde yapılan çelenk sunma ve bayram törenine Cizre Belediyesi’nden kimse katılmadı.

Cizre Belediyesi Zafer Bayramı kutlamalarına katılmadı
30 Ağustos 2014 Cumartesi 15:50 tarihinde eklendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92'inci yıldönümü nedeniyle Şırnak’ın Cizre ilçesinde Atatürk Büstü'ne çelenkler sunuldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92'inci yıldönümü nedeniyle yapılan etkinlikler kapsamında tören düzenlendi. Törene Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Garnizon Komutanı Hava Savunma Kurmay Albay Onur Özden, İlçe Jandarma Komutanı Savaş Çağlayan, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Başorgan ve kamu kurum amirleri ile askeri erkân hazır bulundu. Çelenk sunma törenine Cizre Belediyesi'nden kimsenin katılmaması dikkat çekti. Çelenk sunma töreninden sonra tarihi Cizre İçkale’de kutlamalar yapıldı.

İlk defa Cizre Kalesi’nde yapılan Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Cizre Kaymakamı Şenol Koca ve Garnizon Komutanı Hava Savunma Kurmay Albay Onur Özden yürüyerek törene katılan vatandaşları ve askeri erkanı selamladı, bayramlarını kutladı. Ardından günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapıldı. Daha sonra Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden gelen minik sporcular spor gösterileri yaptı. Daha önce yapılan yarışmalarda dereceye giren minik sporculara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı askerlerin geçit töreniyle sona erdi.


CİHAN