Cizre'de amatör lig maçında kavga

Şırnak’ın Cizre İlçesinde oynanan maçta çıkan kavgada biri terör amiri memur olmak üzere 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Cizrede amatör lig maçında kavga
02 Şubat 2014 Pazar 17:16 tarihinde eklendi, 1.173 kez okundu.

Bölgesel Amatör Lig’inde oynanan maçlar devam ediyor. Bu hafta Mardinspor’u konuk eden Cizrespor kendi evinde taraftarları önünde maçı 1-0 kazandı.

Maç boyunca zaman zaman ufak olaylar yaşandı. Hakem maçın bitiş düdüğünü çalar çalmaz Cizrespor taraftarları sahaya inmek istedi. Sahaya zorla giren taraftarlar futbolculara saldırdı. Çevre güvenlğini sağlayan polisler de sahaya inip sahaya giren taraftarları engellemeye çalıştı. Biran da ortalık savaş alanına döndü. Polisler taraftarlara biber gazı ile müdahale etti.

MAÇTA 700 POLİS GÖREV ALDI

Cizrespor ile Mardinspor arasında oynanan maçın çekişmeli geçeceği bilgisini alan Cizre Emniyet Müdürlüğü saha içinde ve saha çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Maç öncesi saha dışında kurulan bariyerlere gelen taraftarlar üst taramasından geçirildi. Çevre illerden de güvenlik güçlerinin katıldığı maçta 700 polis görev aldı.

OLAYLARDA 1’İ AMİR 15 KİŞİ YARALANDI

Cizrespor ile Mardinspor arasında oynan maç sonrası olaylar çıktı. Tekme, tokat ve taşlarla birbirine giren taraftar ve fubolcuları ayırmak isteyen polisler, havada biber gazı uçuştu.

Biber gazının düştüğü yerde bulunan çocuklar gazdan etkilendi. Ayrıca kafasına aldığı bir taşla terör amiri de kafasından yaralandı. Maçta yaşanan olaylarda biri amir yaklaşık 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.


CİHAN