Clicksus Digital Açıldı!

Dijital dünyaya yeni bir soluk getireceğiz diyen Clicks'us Digital kurucusu Özgür Gündüz markasını basına tanıttı.

Clicksus Digital Açıldı!
15 Nisan 2016 Cuma 12:33 tarihinde eklendi, 2.266 kez okundu.

Dijital dünyaya yeni bir soluk getireceğiz diyen Clicks'us Digital kurucusu Özgür Gündüz markasını basına tanıttı. Clicks'us olarak dijital pazarlama alanında bir çok dalda hizmet vermeyi planlayan fakat asıl uzman oldukları konu SEO'da garantili çalışma prensibi ile dikkatlerini üzerine çeken kurumun misyon ve vizyonuna biz de bir göz atmak istedik.
 

Clicks'us Kimdir ? : Clicks'us dijital pazarlama alanında müşterilerinin gelirlerini arttırmaya yönelik nokta atışlar yapan, çalışmalarını her zaman bu yönde sürdüren, sürdürülebilirlik ve şeffaf raporlamayı benimsemiş bir ajanstır. Ekip olarak bir çok başarıya freelance olarak imza attık. Artık kurumsal olarak kurumsal müşterilere hizmet vermek niyetindeyiz. Şuan bize referans olan bir çok müşterimizin memnuniyetini bu tarz basın bültenlerinde duyurmak çabasındayız.
 

Clicks'us Temel Hizmetleri : Temel olarak SEO ( Arama motoru optimizasyonu) hizmeti veren Clicks'us , talep doğrultusun en çok yaptıkları işlerin başında Dijital PR yönetimi, Kampanya yönetimi daha daraltırsak Google , Facebook, LinkedIn, Twitter reklamları (PPC) yönetimi ve danışmanlığını vermektedir.

Clicks'us Çalışma Prensibi : Burada tek kelime, Garantili , Sözleşmeli, Kesin Geri Dönüşlü, Geri İadeli !

www.clicksus.com adresinden ulaşabilirsiniz.