Cloud Atlas'tan ilk görüntüler

Andy ve Lana Wachowski ile Tom Tykwer’ın yönettiği, Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant gibi yıldız isimlerin rol aldığı 'Cloud Atlas'tan ilk görüntüler yayınlandı.

Cloud Atlastan ilk görüntüler
26 Temmuz 2012 Perşembe 13:46 tarihinde eklendi, 1.466 kez okundu.

 

Matrix serisinin yaratıcıları Andy Wachowski ve Lana Wachowski kardeşler ile birlikte 'Lola Rennt' (Koş Lola Koş) ve 'Perfume' (Koku) filmlerinden tanıdığımız Alman yönetmen Tom Tykwer’ın yönetmenliğini üstlendiği 'Cloud Atlas' 2012 yılına damga vurmaya hazırlanıyor.
 
David Mitchell'in ödüllü romanından uyarlanan filmden ilk görüntüler yayınlandı.
 
100 milyon dolar bütçesi ve iddiali oyuncu kadrosuyla merak uyandıran film, 6 farklı hikayeden oluşuyor. Geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe farklı hayatların nasıl birbirini etkilediğini anlatan filmde her oyuncu birden fazla karakteri canladırıyor.
 
 
Filmin oyuncu kadrosunda; Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant, Hugo Weaving, Jim Broadbent, Susan Sarandon, Jim Sturgess, Ben Whishaw ve Keith David yer alıyor.
 
 
Nefes kesici görüntüleriyle bir sinema fenomeni olması beklenen 'Cloud Atlas' için Tom Hanks şunları söylüyor: “Canavar gibi olacak. Müthiş bir şey. Çünkü çalıştığımız kişiler birer deha! ”
 
 
ABD’de 26 Ekim’de gösterime girecek olan film, Türkiye’de aynı tarihte sinemaseverlerle buluşacak.

NTV