Çocuğunu okula bıraktı,ortadan kayboldu

Şanlıurfa'da, 31 yaşındaki 3 çocuk annesi Saadet Hayırlı, geçen pazartesi günü 4'üncü sınıf öğrencisi kızını okula bıraktıktan sonra ortadan kayboldu. Halil Hayırlı, "Eşimle hiçbir problemimiz yoktu. Kaçırılmasından şüpheleniyorum" dedi.

Çocuğunu okula bıraktı,ortadan kayboldu
17 Eylül 2014 Çarşamba 13:39 tarihinde eklendi, 1.006 kez okundu.
Ahmet Erseven Mahallesi'nde oturan 12 yıllık evli Saadet Hayırlı, geçen pazartesi günü sabah saatlerinde 4'üncü sınıf öğrencisi kızı Bedriye'yi, Halide Nusret Zorlu Tuna İlkokulu'na bıraktı. Yakınları, kızını bıraktıktan sonra eve dönmeyen kadının bulunması için çalışma başlattı ama bir sonuca ulaşamadı. Polise kayıp başvurusunda bulunan 3 çocuk babası DSİ işçisi Halil Hayırlı, gözyaşlarına boğularak eşinin bulunmasını istedi. Çocukları; Mehmet, Ayşe ve Bedriye ile birlikte kaybolan eşinin yolunu gözleyen baba Halil Hayırlı, "Hayatımız düzenli bir şekilde gidiyordu. Aramızda herhangi bir problem yoktu. Evden hiçbir şey almadan kızımı okula götürmek için çıkmış. Bugün 3'üncü gün. Nereye ve neden gittiğini bilmiyorum. Kaçırılmış olmasından ve hayatından endişe ediyorum" dedi.
 
Kaybolan annesiyle birlikte sınıfına kadar gittiğini gözyaşları içerisinde anlatan 10 yaşındaki Bedriye Hayırlı, "Okulumuz yeni açıldığı için annem benimle birlikte sabah erken uyanıp beraber okula gittik. Beni sınıfıma kadar bıraktıktan sonra 'Allah zihin açıklığı versin' dedi ve okuldan ayrıldı. En son annemi ben gördüm. Daha sonra nerede olduğunu bilmiyoruz. Bir an önce anneme kavuşmak istiyorum" diye konuştu.
 
Polis ise kaybolan kadının bulunması için arama çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.