Çocuğunu seks kölesi yaptı

İngiltere'de yedi çocuk annesi bir kadın 11 yaşındaki bir çocuğu rehin alarak seks kölesi yaptı. Kadın 2,5 yıl hapse mahkum oldu

Çocuğunu seks kölesi yaptı
10 Aralık 2011 Cumartesi 10:48 tarihinde eklendi, 1.130 kez okundu.

 

Northumberland kentinde yaşayan Catherine Davidson (31) adındaki kadın 11 yaşındaki bir çocuğu alıkoyarak cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hapis cezasına çarptırıldı.
 
Geçen şubat ayında ortaya çıkan ve önceki gün sonuçlanan olayın duruşmasında hakim kadının "yalnzıdım olduğum için o mesajları attım, seks amaçlı değildi" şeklindeki savunmasını yeterli bulmadı ve 2.5 yıl hapis cezasına karar verdi.
 
"Seni seviyorum" şeklinde ifadeler kullanan kadının çocuğu kaçırıp kent dışında bir evde sakladığı iddia edildi. Annesi, Davidson'ı çocuktan uzak durması için sık sık uyardığını söyledi. Ancak kadının yakalanana kadar mesaj atmaya ve buluşmaya devam ettiği belirtildi.
 
Savcı kadının attığı mesajların bir çocuğa atılacak cinsten olmadığını iddia ederken, savunma avukatı mesajların cinsel amaçlar taşımadığını öne sürdü.
 
Geçen şubat ayında ortaya çıkan bu olayın "ciddi bir saldırı" olduğunu söyleyen hakim ayrıca kadının bundan sonra çocuklarla ilgili bir işte çalışamayacağına ve 16 yaşından küçük çocuklardan uzak durmasına karar verdi.