Çocukla seks yaparken yakalandı

Victoria's Secret'ta çalışan anne maçta tanıştığı 17 yaşındaki çocuk ile arabasında seks yaparken yakalandı.

Çocukla seks yaparken yakalandı
27 Aralık 2014 Cumartesi 18:19 tarihinde eklendi, 2.647 kez okundu.
ABD'de yaşanan olayda, Iris Gibney arabasında 17 yaşındaki bir çocuk ile seks yaparken yakalandı. 3 çocuk annesi kadın, iddiaya göre kızının ponpon kız olarak görev aldığı lise maçında çocuk ile tanıştı. Twitter üzerinden mesajlaşan ikilinin ilişkisi Gibney'in çocuğa çıplak fotoğraflarını göndermesi ile ilerledi.
 
42 yaşındaki Gibney, çocuk ile anlaşıp buluştu. Arabayı park edip sevişmeye başlayan ikili, aracın illegal bir yerde park edildiğini farkeden polis memuru tarafından görüldü. Memur, aracın içerisinde çifti çıplak olarak ilişki halindeyken yakaladı.
 
Pensilvanya eyaletinde yaşanan olayda, iddiaya göre çift hemen neler yaşandığını itiraf etti. Gibney, reşit olmayan biriyle ilişkiye girme, reşit olmayan birine müstehcen materyal yaymak ve izinsiz yere park etmek suçlarından yargılanacak.
 
Gibney, "Hayatım boyunca hiç sıkıntıya düşmedim. Böyle bir şey yaptığıma inanamıyorum. Benim üç çocuğum var, çok ama çok üzgünüm" açıklamasını yaptı.
 
Victoria's Secret iç çamaşırı zincirinde çalışan Iris Gibney, 50 bin dolar kefalet ile serbest kaldı. Gibney, 30 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak.