Çocuklarını alamayınca...

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, Emre K. (26) adlı bayan, bir süredir ayrı yaşadığı resmi nikahsız eşi Turgay A. (39) tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Çocuklarını alamayınca...
29 Mayıs 2013 Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi.

Olay sonrası Turgay A. bölgeden beyaz renkli bir otomobille kaçarken, ağır yaralı kadın Emre K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Karabağlar ilçesi, Aşık Veysel Mahallesi, 5829 sokak, numara 22 önünde meydana geldi. İddialara göre, Emre K. ve Turgay A. şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce ayrı yaşamaya başladı. Turgay A., çocuklarını göstermediği gerekçesiyle Emre K. ile tartıştı. Çocuklarını görmek için Emre K.’nın evinin önüne geldiği iddia edilen Turgay A., eşinin evinin önüne gelerek Emre K.’yı aradı.

Emre K. bir süre sonra Turgay A. ile yüz yüze konuşmak için dışarı çıktı. İddialara göre, Turgay A. ile Emre K. arasındaki tartışma alevlendi. Turgay A., tartışma sırasında üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak Emre K.’yı vücudunun birçok noktasından bıçaklayarak kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan genç kadın, olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Emre K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis olay sonrası beyaz bir otomobille kaçtığını belirlediği zanlı Turgay A.’yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


CİHAN