Çocuklarının gözü önünde karısını bıçakladı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, bayram ziyaretine gelen kocası tarafından çocuklarının gözü önünde bıçaklanan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Çocuklarının gözü önünde karısını bıçakladı
09 Ağustos 2013 Cuma 17:41 tarihinde eklendi.

Edinilen bilgiye göre, 6 aydır eşinden ayrı olarak Taşyaka Mahallesi Deliktaş mevkiindeki evinde yaşayan 2 çocuk annesi Olguta Karaaslan, dün akşam saatlerinde eşi Mustafa Karaarslan tarafından ziyaret edildi. Bir süre sonra karı koca çocuklarının önünde tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Eşini dövmeye başlayan Mustafa Karaaslan, eşini bıçaklamaya başladı. Çocuklarının gözü önünde karısını bıçaklayan Mustafa Kararaslan, daha sonra evden ayrıldı.

Göğsünden ve boynundan bıçak darbesi alan kadın Olguta Karaaslan ise olay yerine gelen 112 ambulansı ile Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Akciğerlerinden darbe alan ve yoğun bakım ünitesine alınan kadının hayati tehlikesi devam ediyor. Öte yandan, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan koca Mustafa Karaaslan, buradaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.


CİHAN