Çocuklarınızın Güvenliği için Telefon Dinleme Programları

Son Yıllarda teknolojinin gelişmesi ile birlikte hemen hemen herkesde olan Android işletim sistemine sahip olan cep telefonları artık bir cep telefonundan daha çok özelliği sahip olarak cebimizdeki bilgisayar olarak taşımaktayız.

Çocuklarınızın Güvenliği için Telefon Dinleme Programları
23 Eylül 2014 Salı 18:56 tarihinde eklendi, 1.042 kez okundu.

Akıllı işletim sistemine sahip olan bu cep telefonlarına bir çok program yükleye biliyoruz  ki bunlar arasından en çok merak edilen yazılımlar telefon dinleme programı olarak bilinen casus yazılımlardır.Bir çok aileler çocuklarının güvenliğini korumak amacıyla kullanmış olduğu casus yazılımlar ile çocuklarınızın gün boyunca yapmış olduğu telefon görüşmelerini takip edebiliyor,telefonu kapalı kalması durumunda bile anlık olarak Google Maps Üzerinden yer tespiti yapabiliyor,Arkadaşları ile bulunduğu ortamlarda ne konuştuğunu kötü arkadaşlıklar yapıp yapmadığını profesyonel olarak öğrenebiliyorsunuz.
 

Telefon Dinleme Programının yüklü olduğu hedef telefon kendi özel teknik servisinde format atılması durumunda bile yazılım cep telefonun arka program kısmında gizli olarak çalışmaya devam ediyor.Hedef telefonu kullan kişi telefonunda sim kart değişikliği yapması durumunda ise programın 2014 versiyonları yeni takılan sim karta kendini entegre ediyor ve uzaktan takip ettiğiniz telefona  hedef telefonda bir sim kart değişikliği yapıldığının bilgisini hemen vermektedir.Casus yazılımları şuanda ülkemizde çocuklarının güvenliği amacıyla lisanslı olarak satın alarak sadece hedef telefonda çocuk güvenliği,takibi ve kontrol amacıyla kullanımında her hangi bir sorun yoktur.
 

Ülkemizde Maxi yazılım tarafından lisanslı ve teknik destek garantisi olarak satış hizmeti veren firmanın sahibi ve yazılım mühendisi Tolga Korkamaz ile yapmış olduğumuz röportajda satmış oldukları programların Amerikdan Lisaslı olarak yasal yollar ile alındığını ve sadece Çocuklarının güvenliği,takip ve kontrol amaçlı alım yapmak isteyen aileler bu programları tercih ettiğini söyleyerek “Gece vakti uzakta olan çocuğunuz aniden telefonu kapansa ve saatlerce ulaşamasanız ne yaparsınız? İşte casus telefon programları ile hedef telefon nerde olursa olsun telefon kapanması durumunda bile anlık olarak çocuğunuz yer tespitini yapabilirsiniz. Firmamızda bulunan bu telefon dinleme yazılımları eş, çocuk veya kişinin mahremi olan kişi veya kişiler için güvenlik ve koruma amaçlı geliştirilmiştir. Bunların dışındaki talepler tarafımızdan reddedilecekti. YASAL UYARI 'yı ürünü satın almadan önce okuyunuz ...” diyor.Casus yazılımın yüklü olduğu telefon mutlaka akıllı işletim sistemine sahip olan bir telefon olmalıdır ve yazılım alacağınız firmanın sabit adresi,teknik destek veren  personeli olduğuna dikkat edin!!
 

PROGRAMLARIN GENEL ÖZELLİKLERİ

·         Hedef telefonun tüm görüşmelerini dinleme.

·         Gelen giden sms' leri takip etme

·         Hedef kişinin ortamını dinleme

·         Simkart değişikliğimi sms ile bildirme

·         Başka bir telefona aktarım hakkı (Full Lisans)

·         Hedef telefonda çekilmiş olan tüm resimleri görebilme

·         Hedef telefon kapalı olmasında bile Google Maps üzerinden anlık olarak yer takibi

·         Gelen ve giden E-mail,Facebook veya telefon ile yapılan tüm aktivitelerin kayıtları