Çok acı manzara

BODRUM'da avcılar tarafından vurulan yaban domuzunun yavruları, annelerini emmeye çalışırken bulundu.

Çok acı manzara
14 Mayıs 2016 Cumartesi 14:16 tarihinde eklendi, 3.720 kez okundu.
Turgutreis Mahallesi İslamhaneleri Mevkii'nde, bu sabaha karşı bir butik otel yakınındaki araziden silah sesi duyuldu. Otelin işletmecisi 37 yaşındaki Ebru Bozyer, 3 Hollandalı turist ile ne olup bittiğini merak edip, dışarı çıktıklarında otel bahçesine gelen yavru domuzları fark etti. Bozyer, gün aydınlanınca turistlerle birlikte silah sesinin geldiği bölgeye gittiklerinde 200 kilo ağırlığında bir yaban domuzunun leşiyle karşılaştı. Avcılar tarafından vurulduğu sanılan domuzu, yavruların emmeye çalıştığını gördüklerini söyleyen Ebru Bozyer, bunu yapanlar hakkında jandarmaya şikayetçi oldu.
 
Mahallede avlanmanın yasak olduğunu ve bölgeye gelen yaban domuzlarının kimseye zarar vermediğini söyleyen Ebru Bozyer, şöyle dedi:
 
"Bu bölge, mahalle içi olduğu için avlanmak yasak. Buna rağmen sabah yoğun bir silah sesi geldi. Vurulan domuzu bulduğumuzda annelerinin ölmüş olmasına rağmen sütünü emmeye çalışıyorlardı. Biz yaklaşınca kaçtılar. Yavruları bulmak için bölgede aramaya devam edeceğiz. Bulamasak da aç kalmaları için bölgeye yiyecek bırakacağız" dedi.