"Çok iyi bir jenerasyonumuz var"

Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, "Çok iyi bir jenerasyonumuz var. İleride A Milli Takıma ne kadar çok oyuncu kazandırabilirsek bu bizim için büyük bir avantaj." dedi.

Çok iyi bir jenerasyonumuz var
05 Şubat 2013 Salı 19:20 tarihinde eklendi.

 

Norveç U21 Milli Takımı ile yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 14.00'te oynayacağı özel maçın hazırlıklarını sürdüren Ümit Milli Takım'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, devam eden kampı ve 2013-15 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu'ndaki rakiplerimizi değerlendirdi.
 
Buruk, "1992 ve üstü yaş gruplarından oluşan Ümit Milli Takımımız hazırlıklarına devam ediyor. Tolunay Kafkas hocamızın ayrılmasından sonra A Milli Takım olarak Ümit Milli Takımımıza destek veriyoruz. A Milli Takımdaki görevimiz devam ederken, Ümit Milli Takımımızı, Norveç ile oynayacağımız özel maça hazırlıyoruz. Çok iyi bir jenerasyonumuz var. İleride A Milli Takıma ne kadar çok oyuncu kazandırabilirsek bu bizim için büyük bir avantaj. Çok ümitli olduğumuz bu jenerasyondan büyük ölçüde A Milli Takıma oyuncu çıkacağına inanıyoruz." diye konuştu.
 
2013-15 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu Grubu'ndaki rakiplerimizi de değerlendiren Buruk, "Ağustos ayında başlayacak grup maçlarımıza en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. İyi bir kura çektik. İsveç, Polonya, Yunanistan ve Malta'nın yer aldığı grupta büyük bir avantajımızın olacağını ve Avrupa Şampiyonası'na katılan takımlardan biri olacağımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

CİHAN