"Çok iyi durumdayız"

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, son dakika galibiyetlerini çalışmalarının ve inançlarının bir kazancı olarak gördüklerini söyledi.

Çok iyi durumdayız
19 Aralık 2013 Perşembe 17:53 tarihinde eklendi.


Bağdat Caddesi'nde Fenercell & Avea Mağazası açılışına katılan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel, "Bir mağazamızın açılışı için burada toplandık. Fenercell ve Avea işbirliği ile çok güzel bir mağazamız açılmış durumda. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Bu yıl Spor Toto Süper Lig'de gösterdikleri performansla ilgili Volkan Demirel, "Lig yarışı bizim takımımız adına çok güzel gidiyor. Çok güzel bir durumdayız. Çok güzel bir ortamımız var. İnşallah bu güzellikleri devam ettirmek istiyoruz. Her şeş çok iyi bir durumda. Sonuçlarla da bunu en iyi şekilde gösteriyoruz. Emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah istediklerimizi sezon sonunda elde ederiz." şeklinde konuştu.

Şampiyonluğu dillendirmeye başlayıp başlamadıklarıyla ilgili bir soruya ise tecrübeli kaleci, "Şampiyonluk için çok erken. Lig uzun bir maraton. Ben daha öncelerden bu olayları yaşadım. 9 puan, 11 puan gerilerden gelerek şampiyon olduğumuzu hatırlıyorum. Şu an için şampiyonluk adına konuşmak yanlış olur. Ama büyük bir avantajımızın olduğu doğrudur. Biz puan farkına bakmıyoruz. Biz bütün maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Ve sezon sonu istenilen şampiyonluğu elde etmeye çalışıyoruz." karşılığını verdi.

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan'ın puan farkını şansa bağlamasıyla ilgili de konuşan Volkan Demirel, "Kimileri tarafından şans deniyor. Kimileri tarafından da başka bir şey deniyor. Biz çalışmanın ve inancın vermiş olduğu bir kazanç olarak görüyoruz. Biz tabii ki son dakikalara bırakıp bırakmama konusunda değiliz. Maçı her an kazanmak istiyoruz. Bu son dakikalarda gelen goller de biz futbolcular adına mutluluk verici oluyor. Biz bu mutluluğu bütün Fenerbahçe camiası olarak en iyi şekilde değerlendirelim, diğerleri de şans mı der başka bir şey mi der onlara bırakalım." açıklamasında bulundu.


CİHAN