"Çok iyi oynamalıyız"

Spor Toto Süper Lig´in 11. hafta maçında cumartesi günü Bursaspor´u konuk edecek olan Sivasspor’da maçın hazırlıkları başladı.

Çok iyi oynamalıyız
05 Kasım 2013 Salı 21:15 tarihinde eklendi.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Gaziantepspor maçında forma giyen futbolcular düz koşu, diğer futbolcular ise top ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
Teknik direktör Roberto Carlos, Gaziantepspor'u 4-0 yendikleri maçı değerlendirdi.

Carlos, hem galibiyetten dolayı, hem de oyuncularının çok istekli ve arzulu oyunundan dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Gaziantepspor maçının ardından Bursaspor maçlarında çok iyi oynamaları gerektiğini söyleyen Roberto Carlos, "Toplam 180 dakikada çok iyi oynamamız gerekiyordu, 90 dakikası geride kaldı, şimdi kaldı diğer 90 dakika. Bu maçta da iyi sonuç almak için hazırlıklarımız başladı." diye konuştu.

Taraftarlara da mesaj yollayan Roberto Carlos, "Takımımızın şu anki durumundan keyif alsınlar." dedi. Takımda sistemin oturmaya başladığını söyleyen Roberto Carlos, "Top ayağımızdayken keyif alarak oynayacağız. Topsuzken de herkes gereken markajını, baskısını yapacak." ifadesini kullandı.

Kasımpaşa maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını anlatan Carlos şöyle devam etti: “Gaziantepspor maçını kazandık, Bursaspor maçını da kazanırsak... Bir de derbi oynanacak. Kasımpaşa maçını kazansaydık lider olma ihtimalimiz çok yüksekti.”

Antrenmanı Garnizon ve 5. Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır da izledi.


CİHAN