"Çok önemli bir 3 puan aldık"

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki , Kasımpaşa karşısında aldıkları galibiyetin önemli olduğunu; ancak istedikleri seviyede olmadıklarını söyledi. Prosinecki, çok önemli bir 3 puan aldıklarını dile getirdi.

10 Mayıs 2013 Cuma 23:17 tarihinde eklendi.

 

 
Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta maçında Kasımpaşa’yı İstanbul’da 2 – 1 mağlup eden Kayserispor’da teknik direktör Robert Prosinecki, "Çok zorlu bir mücadele beklediğimi söylemiştim. Kasımpaşa evinde iyi oynuyor. Burada onlara karşı mücadele etmek zor. Bunun bilincindeydik. Özellikle maça iyi başladığımızı söyleyebiliriz. Maç 1- 1 olduktan sonra oyuncularımızın ortaya koyduğu çok önemli bir kazanma isteği hat saffaya ulaşmıştı. Attığımız gol de bunun bir göstergesiydi." şeklinde konuştu.
 
Oyuncularının büyük bir karakter ortaya koyduklarını kaydeden Prosinecki, "Bu vesileyle onları tebrik etmeliyiz. Ama şöyle bir eleştirisi de olacaktır bu maçın. Kayserispor, sezon boyunca oynadığı futbolun altında kaldı. Bugün istediğimiz seviyede değildik. Kapasitemizin daha fazlası olduğunu geldiğim günden beri söylüyorum." diye konuştu.
 
Ama bunların da ötesinde çok önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden genç teknik adam, sözlerini şöyle tamamladı: "Daha da yukarıya tırmandığımızı görüyoruz. Bu maçı unutup bir an önce Beşiktaş maçını düşünmeye başlamamız gerekiyor."
 
Riveros ve Ertuğrul Taşkıran da önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, gelecek hafta oynanacak Beşiktaş maçında taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söylediler. 

CİHAN