Cole,Cimbom yolunda

İngiliz medyası, Galatasaray ile ilgili transfer iddialarına dün bir yenisini daha ekledi

Cole,Cimbom yolunda
10 Ocak 2012 Salı 10:15 tarihinde eklendi.

 

Ada’nın önde gelen spor portalı Sky Sports sezon başında sarı-kırmızılıların gündemine gelen Carlton Cole için Galatasaray’ın yeniden devrede olduğunu savundu.

Haberde, Championship ekiplerinden Westham United’da top koşturan 28 yaşındaki İngiliz golcünün de Cim-Bom’da oynamaya sıcak baktığı ileri sürüldü. Daha önce Chelsea, Aston Villa, Wolverhampton ve Charlton’da forma giyen Carlton Cole bu sezon Westham United’da 21 maça çıkarken, rakip fileleri 8 kez havalandırdı.
 
İngiltere’nin önde gelen spor kanalı Skysports, “Galatasaray yeniden Cole’a döndü” başlığı ile okurlarına duyurduğu haberde, sarı-kırmızılı kulübün sezon başında talip olduğu İngiliz yıldız için yeniden girişimlere başladığını ileri sürdü.
 
TRANSFER MESAJLARI
 
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, ara transferde takıma takviye olacağını belirtirken, geleceğe dönük planları şimdiden yapmak zorunda olduklarını söyledi. Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda zirveye çıkan sarı-kırmızılıların kutlamasına katılan Aysal, “İyi bir takımımız var ama eksiklerimizi de biliyoruz. Bu eksik yerlere mutlaka takviye yapacağız. Ayın 28’ine kadar zamanımız bulunuyor. En sağlıklı kararı önümüzdeki hafta alacağımızı zannediyorum” dedi.

Vatan Gazetesi