Colman krizi son buldu

Trabzonspor'da Arjantinli futbolcu Gustavo Colman krizi sona erdirildi.

Colman krizi son buldu
28 Ağustos 2012 Salı 23:01 tarihinde eklendi, 1.223 kez okundu.

 

Trabzonspor'un antrenmanında takım arkadaşı Halil Altıntop ile tartıştıktan sonra sahayı terk ederek soyunma odasına giden Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ın, teknik direktör Şenol Güneş ve takım arkadaşlarından özür dilediği bildirildi.
 
Teknik direktör Şenol Güneş'in bordo mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, Colman ile ilgili Videoton ile oynanılan UEFA Avrupa Ligi müsabakası öncesinde bazı istenmeyen gelişmeler yaşandığını belirterek, “Elbette bizim için son derece önemli olan bu oyuncumuzun sebep olduğu gelişmeler hem kendisine hem de kulübümüze zarar verdi' dedi.
 
Güneş, Colman ile bir görüşme yaptığını ifade ederek, şöyle devam etti: “Kendisiyle yaptığım görüşmede ise yaşananlardan üzgün olduğunu, moralinin de bozulduğunu vurguladı. Görüşmemizde gerek benden gerekse arkadaşlarından özür dilediğini, takımdan ayrılmak istemediğini, aksine kalarak daha fazla çalışıp yine katkı yapmak istediğini söyledi. Elbette bizim açımızdan hata yapan mutlaka ceza alacaktır, ama yapılanlardan ders almak da önemlidir”
 
Colman'ın, Trabzonspor'un Videoton ile oynayacağı rövanş maçında kadroya alınmadığını da belirten Güneş, “Bu aşamada zihinsel dinlenmeye ve fiziksel çalışmaya ihtiyacı olduğuna inandığımızdan Colman'ı Videoton ile oynanacak olan rövanş maçının kadrosuna almıyoruz. Kendisi burada hazırlıklarını sürdürecek ve dönüşümüzde kendisini düzelterek tekrar takımla olmaya devam edecek. Kamuoyunun da konuyu bu şekliyle değerlendirmesini istiyoruz” diye konuştu.