Colman ve Mustafa barıştı

Trabzonspor’da, geçtiğimiz haftaki Bursaspor maçının ardından aralarında tatsız bir olay yaşanan Gustavo Colman ve Mustafa Yumlu arasındaki gerginlik tatlıya bağlandı.

Colman ve Mustafa barıştı
18 Mart 2013 Pazartesi 19:29 tarihinde eklendi, 1.034 kez okundu.

 

Bordo-mavili takımın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı idman öncesi basının karşısına geçen Colman ve Mustafa, aralarında bir sorun olmadığını belirtti.

Olayın bir yanlış anlamadan kaynaklandığını savunan Arjantinli futbolcu Colman, “Ne yazık ki ortada bir sorun olmasa da bunu soruna dönüştürmeye çalışanlar var. Ben 5 senedir bu takımın oyuncusuyum ve takım arkadaşlarımla iyi ilişkilerim var. Hele Mustafa bunlar içerisinde çok özel bir yere sahip. Mustafa’yı ben kardeşim gibi görüyorum.” dedi. 
 
Kendisini Trabzonspor’un önemli bir parçası ve Türk gibi hissettiğini dile getiren tecrübeli futbolcu, takım içerisinde önemli bir role sahip olduğunun da bilincinde olduğunu vurguladı. Sezonun takım için de kendisi için de iyi gitmediğinin altını çizen Colman, şu ifadeleri kullandı:
 
“Hal böyle olunca en ufak bir şey çok büyük bir sorun haline gelebiliyor. Son olay da bunun bir örneği. O yüzden anlaşılabilir de buluyorum. Çünkü kabul edilmesi zor bir durumun içerisindeyiz. Ama bu takı bu durumdan kurtarması gereken birileri varsa onlar bizleriz. Ve elimizi taşın altına koyarak bu sorumluluğu üstlenmeye çalışıyoruz.”
 
Önlerinde oynayacakları 8 lig ve kupa maçları olduğunu hatırlatan Colman, ellerinden gelenin en iyisini yaparak takımı içerisinde bulunduğu durumdan çıkartmaya çalışacaklarını ifade etti. 
 
"BATTALLA’DAN ÖZÜR DİLİYORDUM"
 
Colman, Bursa maçının bitiminde Batalla ile aralarında ne yaşandığının sorulması üzerine, “Maç içerisinde bir pozisyonda ben ona sert bir hareket yaptım. Hatta tekme attım neredeyse. Maç içerisinde kendisinden özür diledim ama özrümü kabul etmedi." diyerek şöyle cevap verdi:
 
"Maç bitiminde de yanına gidip tekrar özür dilemek ve konuyu orada kapatmak istedim. Ama sanırım benim ona yaklaşma şeklimden dolayı Mustafa, Batalla ile kavga edebileceğimizi düşündü ve iyi niyetle bizi ayırma düşüncesiyle geldi. Ben de hem Battalla ile aramızda olanlardan dolayı, hem de maçı kaybetmiş olmamızdan ötürü sert ve kötü bir tepki gösterdim. Mustafa ve Battalla ile aramızda bir sorun yok. Mustafa’yı kardeşim gibi görüyorum ve çok iyi anlaşıyoruz."
 
“COLMAN BENDEN ÖZÜR DİLEDİ”
 
Genç futbolcu Mustafa Yumlu da konun kendisi için Bursaspor maçının ardından soyunma odasında kapandığını belirtti. Colman’ın orada kendisinden özür dilediğini söyleyen Mustafa, şunları söyledi:
 
“Colman sevdiğim bir takım arkadaşım. Aramızda hiçbir sorun yok ve olmaz da. Ben konuyu orada kapattım. Çünkü bu tür şeyleri düşünecek fırsatımız yok. Önümüzde 8 önemli maç. Bu maçları nasıl kazanır ve takımı bu durumdan çıkartırız bunu düşünüyoruz.”

CİHAN