Comic Con, Star Trek'in 50. yıl kutlamaları ile başladı

Uluslararası Comic Con - Komik Fuarı San Diego`da başladı. 4 gün sürecek fuarı yaklaşık 130 bin kişi ziyaret etmesi bekleniyor.

Comic Con, Star Trekin 50. yıl kutlamaları ile başladı
24 Temmuz 2016 Pazar 11:18 tarihinde eklendi.
Fuarın açılışını 50 yıllık geçmişi ile hem televizyona hem de beyaz perdeye damgasını  vuran Star Trek yaptı. Bu yıl 50. yıldönümünü kutlayan marka ihtişamlı bir gala ile en son filminin gösterimini yaptı. Dakikalarca süren havai fişek gösterisi, özel uzay temalı lazer showları ve filmin özel gösterimi sırasında  film müziklerini canlı çalan San Diego senfoni orkestrası ile izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Gecenin sunuculuğunu Conan O` Brien yaparken filmin oyuncuları ,yönetmeni ve yapımcısı J.J Abrams ` da gecede hazır bulundu.
 
 
Fuarın satırbaşlarına gelirsek, gün boyu süren panellerde Hollywood`un gözde oyuncuları, yönetmenleri ,yapımcıları ve  yazarları hayranları ile bir araya gelirken, gösterime girecek  bir çok filmin  fragmanı ilk kez  Comic Con`da yayınlandı.
 
 
Ben Affleck cuma günü katıldığı panelde yeni Batman`de hem oynayıp hem yöneteceğini açıkladı. Batman `i yönetmek çok klasik bir tiyatro oyununda kanının son damlasına kadar oynamak gibi diyen  oyuncu,heyecanını hayranları ile paylaştı.
 
 
Spider Man   Homecoming, Doctor Strange , Wonder Women, King Kong ve Black Panther ve daha birçok filmin karakterleri ve fragmanları ilk kez Comic Con `  da tanıtıldı.
 
 
Bir diğer sürpriz ise Rihanna`nın meşhur Bates Motel`in efsane karakteri Marion Crane`i oynayacağını açıklaması oldu.
 
 
Perşembe akşamından itibaren  büyük stüdyoların , yapım şirketlerinin ve Tv kanallarının özel partileri şehri karnaval havasına bürüdü. Tabi bu partilere girmek o kadar da kolay değil .Sadece özel  davetlilerin katılabildiği  bu partilerde  birçok ünlü isim de yer aldı.