CondéNast Traveller'a kapak oldu!

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan CondéNast Traveller, Rusya edisyonunun Temmuz sayısında ünlü model Tülin Şahin'i kapağa taşıdı.

CondéNast Travellera kapak oldu!
26 Temmuz 2013 Cuma 13:09 tarihinde eklendi.
Marmaris'te yapılan çekimler dergide 14 sayfa yer alırken, haber Dolce&Gabbana tarafından Twitter'dan da duyuruldu. 
 
Bugüne kadar dünyaca ünlü birçok dergiye kapak olan Tülin Şahin, Temmuz ayında Condé Nast Traveller'ın Rusya edisyonuna kapak oldu. Marmaris Hisarönü'nde bulunan D-hotel Maris'te yapılan ve Rusya'da büyük ses getiren çekimler, Dolce&Gabbana'nın resmi Twitter adresinden de duyuruldu. Dergi büyük ilgi görürken, birçok okurun şimdiden soluğu Türkiye'de aldığı açıklandı.
 
Sabah erken saatlerde başlayan çekimler, tüm gün sürdü. Güzelliğiyle olduğu kadar profesyonelliğiyle de övgü toplayan Şahin, ekipten tam not aldı. Çekimler bitip sıra söyleşiye geldiğinde konu "Türkiye'de tatil keyfi" oldu. Ekip, Türkiye'de tatil keyfinin rotasını Tülin Şahin'den aldı.
 
Yapılan röportajda yaz tatilinde tercihinin Türkiye'deki kıyılar olduğunu belirten Şahin, Marmaris'in masmavi sularını göstererek, "Şu denizin güzelliğine bakar mısınız? Buraları bırakıp başka yerlere gidemem" dedi. İstanbul için de önerilerde bulunan Şahin, Çırağan Sarayı, Kıyı, Beyti, Lacivert, Sunset ve Giritli restoranlarının mutlaka gidilmesi gereken yerler olduğunu belirtti.
 
Rusya'da kendisine hayran kalacaklarını söyleyen derginin editörüne Şahin, "Rus meslektaşlarımın soyadları hep 'ova' ile bitiyor. Ben Rusya'ya gelirsem bana da Tülin Şahinova mı diyeceksiniz?" esprisi yaptı. Bu diyaloğun yarattığı kahkaha efektinin karşı kıyıdan duyulması ise derginin editör yazısına konu oldu.
 
Yazıda ayrıca Tülin Şahin'in yüzü olduğu markaların dünyanın en iyi markalarından olduğu, yedi dil konuştuğu, uluslararası defilelere çıktığı, kitaplarının yok sattığı, Türkiye'nin tanıtım yüzü olduğu ve mutlu bir evliliğe sahip olduğu bilgilerine de yer verildi.
 

DHA