Çöpe atılan bebeğin babası serbest

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, yeni doğan bebeğini çöp konteynerine atan 15 yaşındaki Ş.O. ile onunla cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen liseli S.Y., çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Çöpe atılan bebeğin babası serbest
25 Ocak 2013 Cuma 19:06 tarihinde eklendi, 1.318 kez okundu.

 

Gölcük Saraylı Kalıcı Konutları'nda meydana gelen olayda, 15 yaşındaki Ş.O. aşırı kanama olduğu şikayetiyle annesi Sevda O. tarafından hastaneye götürüldü. Hastanede doktorlar, küçük kızın doğum yaptığını belirleyip durumu polise bildirdi. Polis tarafından soruşturulan olayda 15 yaşındaki kızın, evde bir bebek dünyaya getirdiği, bebeği annesi ile birlikte çöpe attıkları tespit edildi. Çöpte ise bebeğin cesedi bulundu.
 
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan anne Sevda O. dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kızı ise tamamlanan psikolojik tedavisinin ardından polis nezaretinde Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi.
 
15 yaşındaki Ş.O., kız sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çöpe atılan bebeğin babası olduğu iddia edilen 15 yaşındaki lise öğrencisi S.Y. de okuduğu okulda gözaltına alındı. Poliste işlemleri tamamlanan S.Y. de Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi. S.Y. de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

DHA