Çöpte gerçek ekmek kavgası

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde yaşayan 67 yaşındaki Şerife Yayar'a karnını doyurmak için çöpe atılan ekmeği aldığı sırada bir sokak köpeği saldırdı.

Çöpte gerçek ekmek kavgası
25 Temmuz 2014 Cuma 11:22 tarihinde eklendi.
Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde yaşayan 67 yaşındaki Şerife Yayar'a karnını doyurmak için çöpe atılan ekmeği aldığı sırada bir sokak köpeği saldırdı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan Yayar, hastaneye kaldırıldı. 
 
İlçe merkezinde yaşayan Şerife Yayar, görme engelli eşinin çalışamaması nedeniyle bir süredir tek başına evin geçimini sağlıyordu. Çöpten hurda toplayan Yayar, çarşamba günü yine sokağa çıktı. Yayar, Cami Kebir Mahallesi Bahçe Sokak'ta konteynerleri karıştırdığı sırada, bayat olduğu için çöpe atılmış bir ekmeği gördü.
 
Ancak ekmeğe uzandığı sırada bir sokak köpeği aniden Şerife Yayar'a saldırdı. Yere düşen Yayar yüzünden, başından sırt ve bacaklarından defalarca ısırıldı. Şerife Yayar'ın çığlığını duyup yardıma koşan vatandaşlar, kadını kurtardı. İhbar üzerine sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırılan Yayar'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Şerife Yayar, "Yanıma ne zaman yanaştığını fark etmediğim köpek, çöpten ekmeği alırken bir anda saldırdı. Beni yere düşürüp ısırdı. Vatandaşlar kurtardı" dedi.


DHA