Coutinho Artık Barcelona’da Forma Giyecek

Coutinho spor camiasını, ortaya koymuş olduğu transfer şartları ile şoke etmiş durumda. Barcelona’nın Arda Turan’ı gözden çıkarmasından sonra transfer dönemini Coutinho ile ısıtması hiç de sürpriz olmadı. İşte gündeme bomba gibi düşen haber hakkında bilmeniz gereken diğer detaylar!

Coutinho Artık Barcelonada Forma Giyecek
19 Ocak 2018 Cuma 21:25 tarihinde eklendi.

Coutinho spor camiasını, ortaya koymuş olduğu transfer şartları ile şoke etmiş durumda. Barcelona’nın Arda Turan’ı gözden çıkarmasından sonra transfer dönemini Coutinho ile ısıtması hiç de sürpriz olmadı. İşte gündeme bomba gibi düşen haber hakkında bilmeniz gereken diğer detaylar!
 

Liverpool’da kariyerine devam eden Coutinho, atılan son adımlar ile beraber Barcelona renklerine bağlanmış görünüyor. Liverpool bu transferi oldukça iyi değerlendirdi. Sözleşme şartları Coutinho’nun elde edeceği başarılar üzerinden Liverpool’a gelir getirmeye devam etmesi üzerine kurulmuş durumda. Örneğin Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olması durumunda kulüp Liverpool’a 5 milyon Euro ödeyecek, eğer Şampiyonlar Ligi’ne katılımı garantilerse totalde 10 milyon Euro ödeyecek. Oyuncu Liverpool’dan transfer edilmiş olsa dahi ortaya koyduğu her bir başarı üzerinden eski takımına gelir sağlamaya devam edecek gibi görünüyor.
 

Countinho’yu Yakından Tanımak İsteyenlere Özel Bilgiler
 

1992 doğumlu olan genç futbolcu Brezilya’da futbol kariyerine başlamış ve daha sonra büyük bir çıkış göstererek dünya futboluna damga vuran isimlerden bir tanesi olmuştur. 6 Ocak 2018 tarihinden itibaren Barcelona’da forma giymeye başlayan Coutinho ilerleyen günlerde yetenekli sağ ayağı ile adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.
 

Barcelona ile yapılmış olan sözleşmesi 2023 senesine kadar devam edecek olan Coutinho elde edeceği performans ile eski takımı Liverpool’a da kazanım sağlamaya devam edecek. Daha önce bahsedildiği gibi Barcelona’ya transferi ile bile eski takımını maddi olarak bunalımdan çıkardığını söylemek hiç de yanlış olmaz. Oyuncunun daha önce forma giymiş olduğu takımlar;
 

·      Vasco U17

·      Inter

·      Vasco De Gama

·      Espanyol

·      Liverpool


Forma giydiği her takımda iz bırakan bu oyuncunun Barcelona üzerinden nasıl bir etkiye sahip olacağı merakla takip ediliyor.
 

Liverpool Yavaş Yavaş Çözülüyor Mu?
 

Takımın bel kemiğini oluşturan önemli futbolcularını tek tek transfer etmeye başlayan Liverpool’un elde etmiş olduğu gelir ile akıllıca adımlar atmazsa sezona sıkıntılı bir biçimde başlayacağı tahmin ediliyor. Coutinho transferinden sonra Mohamed Salah’ın da ilerleyen dönemlerde takımdan ayrılacağı söyleniyor. Özellikle hedef takım olarak Real Madrid’in gösterildiği konunun uzmanları tarafından belirtilen noktalardan bir tanesi. Futbol ile ilgili en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları mobilbahissitesi üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.
 

Kaynak: http://canliiddaaburda.com/