''Çözüm yollarını halkımızla istişare yaparak bulacağız''

Uludağ Mahallesi’ndeki pazar esnafıyla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik belediye başkan adayı Atıf Yiğit, “Sıkıntıları birlikte istişare edip, ortak akılla çözüme kavuşturacağız.” dedi

Çözüm yollarını halkımızla istişare yaparak bulacağız
16 Ocak 2014 Perşembe 17:54 tarihinde eklendi.

Samsun merkeze bağlı Canik ilçesinin MHP belediye başkan adayı olan Atıf Yiğit, Canik’in Uludağ Mahallesi’ne kurulan pazarda esnafı ziyaret etti. Pazarda alışveriş yapan halkla sohbet eden Yiğit, ilk hedeflerinin halkın ve pazar esnafının sorunlarını tamamen çözmek olduğunu ifade etti.

Pazar esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerine dikkat çeken Atıf Yiğit, “Biz her zaman dediğimiz gibi Canik’i Caniklilerle birlikte yöneteceğiz. Sorunlarımızı birlikte tespit edip, belirlenen sorunları önceliklerine göre çözeceğiz. Pazar esnafının kullanabileceği lavabolar dahi yok. Canik’in kurulu bir pazar alanı dahi yok. Biz esnafın ve halkın çektiği tüm çilelere son vermek için bu göreve talip olduk. İnşallah halkımıza hizmet etme şerefine ulaşacağız.” dedi.

Amaçlarının, tüm esnaf ve vatandaşlara ulaşarak sorun ve sıkıntıları bire bir duymak olduğunu belirten Yiğit, "Biz nasıl şimdi esnafımızı, vatandaşlarımızı geziyorsak Allah nasip ederse belediye başkanı olduğumuzda da sürekli kendilerini ziyaret edeceğiz, sıkıntılarını kendileri ile istişare edip ortak akılla çözüme kavuşturacağız. Biz hizmet için milletimiz için çıktık bu yola. Canik'i belediye ile alakalı her noktada daha ileriye götürmek için var gücümüz ile çalışacağız.” diye konuştu.


CİHAN