Cris siftah yapacak mı?

Galatasaray'ın yeni transferi Cris, sarı kırmızılı formayla ilk maçına Antalyaspor karşısında çıkma fırsatı bulacak.

Cris siftah yapacak mı?
14 Eylül 2012 Cuma 13:30 tarihinde eklendi.

 

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak Galatasaray, galibiyet hesapları yapıyor.
 
Ligde geride kalan 3 haftada 7 puan toplayan ve liderlik koltuğuna oturan sarı-kırmızılılar, zorlu rakibi Medical Park Antalyaspor'a puan kaptırmamak ve zirvedeki yerini korumak istiyor.
 
Sezona deplasmanda 3-1'lik Gençlerbirliği yenilgisiyle başlayan ancak ardından kendi seyircisi önünde Kayserispor'u (3-0) ve rakip sahada da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u (1-0) mağlup etmeyi başaran Medical Park Antalyaspor, topladığı 6 puanla 2. sırada bulunuyor.
 
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Tomas Ujfalusi ile cezalı durumdaki Engin Baytar dışında eksik futbolcu bulunmazken, milli takımlarda sakatlanan Hakan Balta ile Dany'nin durumları ise düzeldi.
 
Öte yandan, sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Cris de Galatasaray formasıyla ilk maçına Medical Park Antalyaspor karşısında çıkma fırsatı
bulacak.
 
Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan Medical Park Antalyaspor-Galatasaray karşılaşmasını hakem Yunus Yıldırım yönetecek.