Cristian gemileri yaktı

Fenerbahçe'nin ön libero araması Brezilyalı oyuncuyu yol ayrımına getirdi. Eski kulübü Corinthians'la masaya oturarakanlaşma sağlayan Cristian, sarı-lacivertli kulübe başvurarak, bonservisi için kendisine kolaylık gösterilmesini isteyecek

Cristian gemileri yaktı
25 Haziran 2011 Cumartesi 10:55 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe'nin uzun süredir orta sahasını yeni bir yabancıyla güçlendirme planları yapması, Cristian Baroni'yi kızdırdı. Ülkesinde tatil yapan Brezilyalı oyuncu, eski kulübü Corinthians ile masaya oturarak, sarı-lacivertli takımdan ayrılmak için ilk adımı attı.
 
Geride kalan sezon Teknik Direktör Aykut Kocaman ile arası açılan, oynamadığı için tavır yapan, ancak sezonun sonlarına doğru başarıda pay sahibi olmak için elinden gelen gayreti gösteren Cristian, ayrılık işaretleri veriyordu. Corinthians Kulübü ile anlaşan 28 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'den ayrılarak, garanti oynayabileceği bir takıma gitmek için yeni sezon hazırlıkları öncesi tavrını ortaya koydu.
 
Fenerbahçe ile 2014'e kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 1 milyon 250 bin euro garanti ücret alan Cristian Baroni, 2 sene önce Corinthians takımından 6 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilmişti.
Sambacının, 1-1.5 milyon euro karşılığında serbest kalmak istediği ve bu talebini kısa süre içinde yönetime ileteceği vurgulandı.
 
Kocaman kalmasını istemişti
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın takımdan kalmasını istediği Cristian için Corinthians'ın da önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile temasa geçeceği kaydedildi. Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyan Brezilyalı futbolcunun ismi daha önce İspanyol ekibi Villarreal'in de transfer gündemine gelmişti.