CSKA güle oynaya: 1-4

Rusya Premier Ligi 28. haftasında CSKA Moskova, Lokomotiv Moskova’yı 4-1 gibi farklı skorla mağlup etti.

CSKA güle oynaya: 1-4
12 Mayıs 2013 Pazar 19:05 tarihinde eklendi.

Rusya liginde son iki haftaya girilirken Moskova derbisinin galibi CSKA oldu. Şampiyonluk hesapları yapan CSKA Moskova, Lokomotiv Moskova derbisini farklı skorla kazanmayı başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan CSKA Moskova 6. dakikada Vagner Love ile öne geçti. CSKA 26. dakikada Ahmed Musa ile farkı ikiye çıkarırken, 43. dakikada Vagner Love ile farka gitti. Lokomoriv 55. dakikada Dmitriy Tarasov ile karşılık verirken, CSKAlı Seydou Doumbia 74. Dakikada durumu 4-1 yaptı.

Şampiyonluk yarışında 63 puanla zirvede yer alan CSKA Moskova, maç eksiği bulunan en yakın takipçisi Zenit St. Petersburg’un 6 puan önüne geçti. Rakibinin puan kaybetmesini bekleyen CSKA şampiyonluk yarığında son iki haftaya girilirken avantaj elde etmeyi planlıyor. Zenit, bügün oynayacağı karşılaşmayı kazanması halinde her iki takım için de şampiyonluk heyecanı son haftaya kadar devam edecek.

TEREK, ANJİ’NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYALİNİ BİTİRDİ

Rusya Premier Ligi’nin flaş ekiplerinden Terek takımı zirve hayali kuran takımlara birçok kez çelme takmayı başardı. Terek’in son kurbanlarında Anji takımı bugün oynanan karşılaşmayı 1-0 kaybederek ikincilik şansını yitirdi. Dolaysıyla Anji hayal ettiği Şampiyonlar Ligi’ne gidemeyecek


CİHAN