Cübbeli Ahmet Hoca'ya 'Karagümrük Çetesi' şoku

Karagümrük çetesine yönelik düzenlediği operasyonda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün şoför ve koruması da gözaltına alındı.

Cübbeli Ahmet Hocaya Karagümrük Çetesi şoku
07 Aralık 2011 Çarşamba 08:39 tarihinde eklendi, 3.138 kez okundu.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Karagümrük çetesine yönelik düzenlediği operasyonda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün şoför ve koruması da gözaltına alındı.

Tehdit ve şantaj ihbarları üzerine başlatılan operasyonda aralarında halen cezaevinde olan Nuri ve Vedat Ergin'in abisi Nejat Ergin ve 2007 Best Model Of Turkey Birincisi Neslihan Önder'in de bulunduğu 10 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 
Şantaj için bilgi! 
 
Eski Türkiye Güzeli Neslihan Önder’in ise şiddet gördüğü eski eşi ve şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan futbolcu Erkan Ergül’ün kendisini rahatsız etmeye devam etmesi nedeniyle çeteden yardım istemesi ve ünlüler hakkında edindiği bilgileri çeteye aktarması nedeniyle gözaltına alındığı iddia edildi. Neslihan Önder’in ünlüler camiasında yakın temasta olduğu kişilerle ilgili bilgileri çeteye sızdırdığı ve çete üyelerinin bu bilgileri kullanarak ünlü isimlere şantaj yaptığı öne sürüldü.

Vatan Gazetesi