Cübbeli Hoca Gülen'e böyle dua etti

Cuma günü mahkemenin tahliye kararıyla özgürlüğüne kavuşan Cübbeli Ahmet Hoca, Flash TV'ye konuştu.

Cübbeli Hoca Gülene böyle dua etti
13 Aralık 2012 Perşembe 10:26 tarihinde eklendi, 1.010 kez okundu.

 

Cezaevine düşmesini Gülen cemaatine bağlayanları boşan çıkaran Cübbeli Hoca, Fethullah Gülen'e Türkiye'ye 'dön çağrısı' yaptı. Hoca, Gülen için "Hastalıkları varsa Allah şifa afiyet versin" diye dua etti.
 
360 günlük cezaevi sürecinden sonra geçtiğimiz Cuma günü mahkemenin tahliye kararıyla özgürlüğüne kavuşan, kamuoyunun Cübbeli Ahmet Hoca olarak bildiği Ahmet Mahmut Ünlü, kendisiyle ilgili merak edilen konulara Flash Haber'de çok çarpıcı yanıtlar verdi.
 
VOLTA ARKADAŞI AZİZ YILDIRIM
 
Aziz Yıldırım'la "volta arkadaşı" olduğunu söyleyen Cübbeli Hoca, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanıyla o voltalarda neler konuştuklarını anlattı:
 
"Ben içeri girdiğimin ertesi günü yemek yiyerken kapıya yakındı. Kapı açıldığında o da oradan geçiyormuş. 'Şikenin aleyhine atar mısın sen de geldin' dedi. 'Ben sizin aleyhinize atmadım ki. Ben takım tutmam' dedim. Maçlar varken 'dua et' derdi."
 
GÜLEN'İ RÜYASINDA KENDİSİNE DUA EDERKEN GÖRMÜŞ
 
Fethullah Gülen'in kendisi cezaevindeyken kitap hediye etmesine teşekkür ettiğini söyleyen Cübbeli Hoca, "Allah razı olsun. Ben rüyadan görmüştüm. Dua ettiğini görmüştüm. Demek hak rüya imişki eseri zuhur etti" diye konuştu.
 
ALLAH DÖNMESİNİ NASİP ETSİN
 
Cübelli Ahmet Hoca'nın popülerleştirdiği ve açıklamalarının Gülen cemaatini rahatsız ettiği söyleniyordu. Yaşanan cezaevi süreci bu rahatsızlıkla ilişkilendirilmişti. Cübbeli hoca, bu iddiaya böyle cevap verdi:
 
"Ben şahsen tanımasam da aramızda tabi senelerdir yok burada. Allah dönmesini nasip etsin. Hayırla selametle. Hastalıkları varsa Allah şifa afiyet versin. "
 
YEMEK ANISI
 
Yemek yerken yaşadıkları zorlukları da böyle anlattı:
 
"Fasülye geliyor sebzedir, bize uyar filan. Biraz duruyor üzerinde 2 parmak yağ bağlıyor. kaşıkla uğraşıyorum. Onları yağları kaldırıyorum semaverin dumanında ısıtıyorum. "
 
internethaber.com